Az egy hetes babátok kb. mennyit volt ébren egy nap?
Figyelt kérdés
2016. okt. 6. 09:12
1/7 anonim válasza:
Az én babaám nagyon aluszékony volt, 4-5 órákat aludt egyben napközben is, szinte csak enni ketl fel, sőt kelteni kellett. Igaz, ő picit korábban született, ez ezért is volt. DE később is, 2-3 hónapos korában is fixre 1. 15 percenként ment aludni, ennyit bírt ébren lenni. DE pl.barátnőm gyereke meg tök keveset aludt napközben. Szerintem ezt gyereke válogatja. MIért kérdezed?
2/7 anonim válasza:
1 óra 15 percenként-akartam írni ˙(előző vagyok)
3/7 anonim válasza:
Éppen amíg cicizett, 8-10 alkalommal 20-30 max 40 percet, illetve este fürdésidőben volt ébren.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat. Második baba, a nagyobb 4 éves. Eddig meglepően nyugis baba, nagyokat alszik délelőtt, délután "szokott" ébren lenni 2-3 alkalommal olyan fél órát, illetve fürdés környékén olyan max. 1 órát. Ezen kívül a szopik alatt van ébren 15-20 perceket.
Mivel a lányom anno kifejezetten rossz alvó volt, a legelejétől sokat kínlódtunk, nem tudtam eldönteni, hogy ketteske az átlagot hozza, vagy aluszékony. :-)
2016. okt. 6. 09:53
5/7 anonim válasza:
Osszesen kb 18 orat aludt a 24bol.
6/7 anonim válasza:
Amíg evett, fürdettem, öltöztettem, pelenkáztam. Köztes időben csak aludt.
7/7 anonim válasza:
A fiam szinte alig aludt (én legalábbis így éreztem ), akkor is ölben napközben.
A lányom mellett meg majdnem "unatkoztam ", mert csak enni kelt fel.
Kíváncsian várom, a pocakban lévő kisfiú most milyen lesz. Remélem, inkább az utóbbi :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!