Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy tetszik a Lora név?

Hogy tetszik a Lora név?

Figyelt kérdés
Tudom felkapott név,de iszonyat tetszik és szerintem majd akkor is megállja a helyét ha felnō a gyerkōc.Mi jut eszetekbe róla?
2016. okt. 5. 23:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
20%
A gyereket fogja érdekelni más véleménye. Sírva fog hazamenni már ovi után is. Lóra Lora ! számára nem lesz álomnév szülei idióta ízlése. Britni, Méri, Dzsesszika, Viliem, Endrú kategória ez.
2016. okt. 6. 11:46
 12/14 anonim ***** válasza:
59%
Utolsó, azért ne túlozz, a Lora messze nem egy Britni kategória, és eléggé elterjedt is. Szerintem semmivel sem rosszabb vagy jobb mint a most divatos Amira, Mira, Zora, Lara, Kiara és társaik.
2016. okt. 6. 11:49
 13/14 anonim ***** válasza:
56%
Kérdező ha neked tetszik add azt. Pl. Erdélyben nagyon sok nőnek hallotam ezt a nevet.
2016. okt. 6. 12:30
 14/14 A kérdező kommentje:
Huh látom megoszlanak a vélemények.Szép a Lorena is,Loretta,Lorina,de nekünk jobban tetszik a Lora és ezt a nevet fogja kapni a kislányunk csak érdekeltek a vélemények.És még valami,akik azzal jönnek,hogy csúfolni fogják,majd üzenem nekik,hogy a többi nevet is lehet ám csúfolni,tök mindegy milyen eredetū.Például a Zsófia szerintem nagyon szép név és általában abból is Zsófika lesz.A lóra Lora még mindig jobb :) Egyébként Lora Olivia lesz a manónk.
2016. okt. 6. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!