Tetszik nektek a Fábián név vagy egész életében csúfolni fogjak a gyerekem ha ezt a nevet kapja? nekem annyira tetszik a Fábi becézése.
Figyelt kérdés
2016. szept. 23. 17:18
2/12 anonim válasza:
Nincs vele baj, bár én nem adnám, de jobb mint a most divatos borzalmak.
3/12 anonim válasza:
Én sem ezt adnám, de jó közepesnek tartom, nincs vele gond.
Nem hinném, hogy emiatt csúfolnák, már általánosan, mert nincs az a név és egyéb dolog, amit ne tudna csúfolni egy gyerek, ha akar...
4/12 anonim válasza:
Nem adnám, de semmi bajom vele, kellemesen hangzó név.
5/12 anonim válasza:
En sem adnam ezt a nevet, de semmi baj nincs vele, szerintem abszolut megallja a helyet es vallalhato.
6/12 anonim válasza:
Ha neked ez tetszik kedves kérdező akkor ezt ad nyugodtan. Nem divatos, nem is kell hogy az legyen. Nincs vele gond.
7/12 anonim válasza:
A Fábián nem olyan rossz, de a Fábi igen!
8/12 anonim válasza:
Nekem a Fábián a piros seggű pávián jut róla eszembe először, nem adnám.
9/12 anonim válasza:
Végre!!! Nem Balázs, Bence, Noel, Marcell, Dzsoki, Csárli, Robertó! Add nyugodtan, semmi baj nincs evvel a névvel!
10/12 anonim válasza:
Szép, igazi felüdülés a sok Bence, Milan, Máté, Dominik meg Olivér kozott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!