Szerintetek tényleg van olyan baba, hogy észre sem veszi a család hogy van-tehát annyira jó, és semmi gond-nyűg vele? Vagy csak azért találják ki, hogy irigykedhessünk rájuk?
Az én 16 hósom is nagyon szuper. 6 hetes korától átalussza az éjszakát (8-tól 7-ig). Előtte is csak 1-szer ébredt éjjel, hogy egyen (max 5 perceket szopott mindig). Nagyon nyugodt, nagyon kiegyensúlyozott, nem hisztizik, nem fáj a hasa, nincs semmi baja, a fogzást sem érzi.
Senki nem hiszi el nekünk, pedig itt van, élő példa :)
22,53-as vagyok, látom le lettem pontozva. Hihetetlen emberek vannak itt néha, miért baj, ha én nem szeretném hoyg észre se lehessen venni a lánykámat????
Valóban őszintén nem szeretném, és nem arra vonatkozott a kérdés hogy tényleg van-e olyan baba amelyik nem sír, hanem hogy "észre sem veszi a család hogy van". Egy eleven, boldog kisbaba is a figyelem központjában van, attól függetlenül hogy sír-e vagy sem, ha túl csendes, akkor bizony el lehet gondolkodni hogy miért!
Tegnapi 22.23-as vagyok. Szerintem ha valaki nem vesz észre egy kisgyereket, akkor azzal a valakivel van baj. :) Ha teljesen csendben ül a babám, és pl. rajzol, vagy nagyon "dolgozik" valamivel, vagy ha szépen eszeget egyedül, attól, hogy nincs kiabálás, dobálás, még ott ül és gyönyörködik benne az egész család.
Amúgy egyetértek azzal, aki azt írta, a nyugodt természete lehet ilyen hatással a babára. Vibráló, csapongó környezetben a gyerek is ilyen lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!