Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lesz/volt ma nálatok...

Mi lesz/volt ma nálatok uzsira? 8. hós lányomnak semmi ötletem nincs. Általában alma van meg joghurt, ill. babakeksz

Figyelt kérdés
2010. ápr. 24. 16:17
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Sajtot kapott meg csemegekukoricát. (Az én lányom már idősebb, nem tudom, a tiéd kapott-e már tejterméket.)

A másik nagy kedvence uzsira a házi krémtúró, gyümölccsel. Túrót joghurttal krémesre keverek, s teszek hozzá valamilyen friss vagy fagyasztóból kivett, kiolvasztott gyümölcsöt. (Elég sokat raktam el tavaly, őszibarackot pl. leturmixolva, bébiételes üvegekben, imádja.) Van, hogy csak a kiolvasztott gyümit kapja, ha még éhes lenne, akkor rágcsál mellé valamit (kifli, keksz). A banántól önmagában is simán jóllakik.

Nem tudom, sikerült-e ötleteket adnom, remélem, igen.

2010. ápr. 24. 16:31
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Rizs barackkal, almával, meggyel, banánnal, szilvával,répával.Vagy az ebéd ami főzelék volt azt kapja hús nélkül.

Cukkini-krumplival-banánnal.Alma burgonyával,krumpli paradicsommal.Sütőtök almával....stb.

Ezek mind külön vagy több kombinációval.

8hós baba anyuja

2010. ápr. 24. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!