Porszívózzuk a gyerekek orrát, vagy ne?
Figyelt kérdés
2 éves kislányom náthás lett. Elég jól ki tudom neki az orrát szippantani, de hamar megtelik megint. Van ahol azt olvasni, hogy nem szabad sokat szippantani, van ahol meg azt hogy mindig lehet, sőt kell is. Most mi a jó? Jó tippek még a nátha gyors megszüntetésére? Gőzölés?2010. ápr. 24. 12:41
1/7 anonim válasza:
:D:D:D:D Ezen most annyira jót röhögem. Szegény gyerek hogy nézne már ki porszívóval az arcán?! :D:D:D:D:DD:D :'D
2/7 anonim válasza:
Szerintem, porszívózzátok nyugodtan. Alkalmanként ha max pár másodpercig szívod az orrát, kis szünet és addig ismétled, amíg ki nem jön, nem lehet baja. Jobb ez a "kellemetlenség", mint a fülgyulladás. Ha nem sok jön, akkor tarts pár óra szünetet, és inkább zsepivel próbálkozzatok. Ha az üres orrot szívod, a nyálkahártya kiszárad, sérülhet, de ha van benne szlötyi, azt ki kell szívni. A gőzölés kamillával segíthet fellazítani, mondjuk esténként napi egyszer. Mielőbbi gyógyulást!
3/7 anonim válasza:
amikor hallod, h tele van, akkor szívd igen. én éjjelre tettem a szábájába 1 edényt, amibe forraltam vizet, és tettem bele sót. az párolgott neki éjjel.
4/7 anonim válasza:
Én is szívom amikor csak kell.Inkább most szívd ki neki minthogy rámenjen a fülére,mint a szomszéd asszony lányának.Most 7 hós a babája és már föl kellett szúrni a fülét.Úgyhogy szerintem ha kell akkor szívasd neki.
5/7 anonim válasza:
Kedves első! Annyira jót röhögtem a tudatlanságodon. Valószínűleg nincsen gyermeked, talán még te is az vagy? :)
Természetesen nem a porszívót nyomjuk a gyerek orrába, hanem van erre a célra egy szerkentyű, amit a porszívó csövébe kell helyezni: [link] :DDDD
6/7 anonim válasza:
Minden képpen tisztítsd ki,amikor csak szükséges,különben arcüreg gyulladása lesz,vagy valmi hasonló!!
:)
7/7 anonim válasza:
Szia!Erre én is rákérdeztem a dokinál.Azt mondta a legujjabb kutatások szerint,ésszel kell.NApi max5-6.
Szóval szerintem csináld,de ne egyfolytában.az se jó,ha bennt marad.2 éves lányod a gőzőlést nem tudom mennyire viselné,meg azért az vele még veszélyes is lehet-forró víz miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!