Hogy csináljam hogy aludjon az utazóágyban?
Figyelt kérdés
Másfél hónapos babám szépen alszik éjszaka a kiságyában. Jövöhéten máshol kell aludnunk pár éjszakát de félek hogy ha nem a megszokott àgyba teszem le,nem fog majd aludni.2016. szept. 28. 12:28
1/6 anonim válasza:
Én úgy csináltam,hogy a megszokott dolgait elvittem magammal, pl takaró na meg a körforgó :)
Először nyűgösködött, de megcsináltam a felveszem- megnyugtatom-leteszem kört párszor és utána nem volt gond (Altatni sosem lehetett)
2/6 anonim válasza:
Állítsd fel otthon a kiságyat és altassd abban néhányszor.
3/6 anonim válasza:
Az enyémnek fel sem tűnt. 6 hetesen vittük az egyik mamához, ott utazóágy van, 8 hetesen a másikhoz, ott rácsos ágy van szivaccsal, itthon meg hideghab matrac. És azóta sincs gond a váltogatással, mózesben is simán aludt. Talán nálatok sem lesz gond.
4/6 anonim válasza:
Szerintem ennyire kicsi babát ez még nem fog megzavarni. Azért az jó ha van pluszban belevaló matrac az utazóágyhoz, mert ami alapból van hozzá az állati vékony és kényelmetlen.
5/6 anonim válasza:
Az én babámat az ilyesmi nem zavarta ebben a korban. Pont úgy aludt el, mint otthon. Már most csak kézben tudom elaltatni, ha nem a saját kiságyába teszem le. De már 1 éves.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi nektek!! :-)
2016. szept. 28. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!