Hogyan csináljam?
Figyelt kérdés
Kislányom két éves. A tesója kilenc napos. Ötödik napja, hogy itthon vagyunk a kórházból, de már teljesen kivagyok. Tudni kell hogy lányom egyébként is egy több emberes, rendkívül eleven gyerek. Ráadásul ugye pont a legrosszabb, rémes két éves korban van. Amíg kórházban voltam a mamánál aludt és a hiányom megviselte érthető módon. Kistesót úgy tűnik elfogadta, szeretgeti. De ő maga úgy viselkedik, mint egy kerge birka. Folyamatosan rá kell szólnom a hülye dolgai miatt. Sőt ma is szinte egész délelőtt kiabáltam rá, mert olyanokat csinált. Utálom, hogy üvöltözni kell vele, de egész egyszerűen máshogy nem ért a szóból. Sőt legtöbbször még így sem. Én pedig beadom a kulcsot úgy érzem. Minden nap egy küzdelem csak. MIt tegyek?2016. máj. 27. 13:39
1/1 anonim válasza:
Lehet tévedek, de elképzelhető, hogy fel akarja vonni magára a figyelmed, hogy rá figyelj,csak rá...talán próbáld meg a kiabálás helyett, hogy pár napig szeretgeted, úgy mint rég, már amennyire az új helyzetetek engedi.
Ez csak tipp, egyébként kitartást és gratula a picikhez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!