Tényleg gáz lenne így nevezni a gyereket?
Gyereknevek, párkapcsolat probléma, nem is tudom melyik inkább....
Januárban fog megszületni a kisfiúnk, elég hamar megállapodtunk, a Nimródot választottuk, mindkettőnknek tetszik. Azt az apró dolgot nem mondtam el a páromnak, hogy így hívták az exemet. Nem tartottam fontosnak, és abszolút tőle függetlenül imádom ezt a nevet.
Pár nappal később, baráti találkozó, mondtuk, hogy ezt a nevet választottuk, erre az egyik barátnőm : Na ne már, még mindig az a pasi?
Persze ebből már nem tudtam kimászni, szóval a párom megtudta, hogy "volt már egy Nimródom" Halálosan kiakadt, közölte, hogy felejtsem el ezt a nevet, az ő gyerekét nem fogják így hívni, ha ezt akarom, szépen vissza lehet menni az "eredetihez"(ilyen szavakat használt...)
Annyira bánt, hogy emiatt kiakadt, világosan elmondtam neki, hogy minimàlis köze nincs az expasimhoz, de nem hiszi el. És nem tudom, mit csináljak, hogy ne legyen ilyen... Csak szerintem reagálja ezt túl?
Azt tartom nem gáznak, de szomorúnak és nagy bajnak, hogy nem hisz neked. Milyen értelmetlen lenne már expasi miatt annak nevezni, eszembe se jutna, hogy azt higgyem el.
De azt hiszem, jobb lesz, ha kerestek egy másik nevet, biztosan tetszik más is, most emiatt ne ugráljon rajta... De komolyan elbeszélgetnék vele és mosolyszünet lenne, ha azt gondolja, hazudok meg hogy az ex érdekel.
Részemről nem volt semmi titkolózás, egyszerűen nem tartottam fontosnak, hogy végigsoroljam neki az exeim neveit. Amikor a nevek között válogattunk, és szóba jött a Nimród, akkor sem a volt pasim jutott eszembe, hanem, hogy ezt a nevet nagyon szeretem.
Csak ő ezt nem érti meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!