Mennyit költötök egy évesnél fiatalabb babátokra havonta?
Nekünk:
Pelenka: 2 csomag 4500 (de nem fogy el, csak veszünk mert akciós)
Tápszer: 1000 (1,5 hónapig elég)
A többit még nem számoltam. Most lesz kilenc hónapos.
9 hónaposan mindent eszik, amit ti, de gyümölcsöt nem? Ez tényleg furcsa, na mindegy.
Az enyém most lesz egy éves sok mindent eszik,de ha mondjuk töltöttkáposztát csinálok, abból azért még nem adok neki, és ha nincs időm külön főzni, akkor bébiételt kap.
Nálunk a tápszer 12-15 ezer egy hónapban. Pelenka egy csomag 5000 ezer, általában kettő elfogy egy hónap alatt. Ruhára havi szinten kb. 5-10 ezret. Bébiételre havonta kb. 3000 ezret. Szerencsére minden hónapban nem beteg, de ha az, akkor 5 ezer körül szoktuk megúszni. Mondjuk én eleve kihívom hozzá az orvost. Nem szeretem bevinni, mert a rendelőben még több sz.rt összeszed.
Kérdező, te vagy össze-vissza zagyválsz mindent, vagy tényleg ennyire nem tudod hogy kell gyereket ellátni ?
Milyen tápszert adsz neki ami egy hónapra 1000 Ft ból kijön? Egy ekkora babának ha nem szopik, akkor még napi 500 ml tápszer kell. Így sehogy sem jön ki a havi 1000 Ft-os tápszer akármilyen olcsón is veszed.
Egy kilenc hónaposnál még nagyon kell vigyázni az étkezésre, mi az hogy nem eszik minden nap gyümölcsöt? Napi minimum öt féle zöldség / gyümölcs kell egy ekkora gyereknek !
Mit adsz neki gumicukrot?
Az sem normális dolog, hogy azt eszi ennyi idősen amit ti.
Ha ez nem kamu kérdés akkor tényleg iq hoz kellene kötni a gyerekvállalást.
az én gyerekem evés után kb fél órával issza a tápszert, azzal alsik el.
3 éves korig napi 500 ml kell tápszer v tejital
tízóraira gyümölcs minimum (de uzsonna mellé is szokták)és igénylik a normális napi étkezést, nem összevissza
Pelenka havi 1.5-2 csomag 9000ft, popsitörlő max 1200ft, granulátum tea 1000ft (kislányom csak azt issza meg), tápszer 6000ft, babaétel 4000ft (tartalékba, plusz főzök is). Gyógyszerek (ha beteg), ruha ha szükséges éppen, ezek elég súlyos tételek még.
Így összeszámolva az alap kb 16.000ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!