Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tapasztalt anyukák? Cipő ügy!

Tapasztalt anyukák? Cipő ügy!

Figyelt kérdés

Kisfiamra éppen még jó a félcipője.Kb.5mm van a lábujja és a cipő között.Kibírja még júniusig(szandis időig),vagy vegyek neki zártabb szandit,vagy félcipőt?Vagy egy olcsóbb,de jó félcipőt,és ha a mostani már kicsi lenne ott lenne az új júniusig.

[link]

Ilyen szandira gondoltam, még most persze zoknival.

2010. ápr. 24. 11:46
 1/2 anonim ***** válasza:
azt mondják h 7 mm-el kell nagyobbnak lennie egy cipőnek, tehát szerintem a fiadnak most ez nem h pont jó, hanem jó.....véleményem szerint még kihúzzátok, de hallottam olyat is h valakinek 3 hónap alatt 3 számot nőtt a lába, valakinek meg fél év alatt egyet sem......én abból indulok ki, h nálunk a családban mindenkinek nagy lába van és már kis korban is gyorsan nőt, tehát szerintem ez öröklődik
2010. ápr. 24. 12:12
 2/2 anonim ***** válasza:
szerintem kibírja. ha júni-ig nem is, de május közepéig biztosan. akkor már elméletileg lesz annyira meleg, h jöhessen a szandi.
2010. ápr. 24. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!