Meddig tarthat, mikor lesz jobb?
kisfiam 20 hónapos és tőlem kapott el valami nyavaját mert én is nagyon beteg voltam és antibiotikumot is kellett szednem!
Állandóan nyafog ,sís,nyűgös már kivagynunk szegénykétől!!
De persze nyugodtak vagyunk vele!
Látszik rajta mikor nyel akkor sír borzasztó lehet ,főleg azért mert nem tudom neki elmagyarázni hogy el fog mulni csak még egy kis türelem!!
Köhög picit de semmit nem köhög föl csak a teát amit nagynehezen tömök bele, enni semmit szinte !!4
Kaptunk rá Mucoprontot meg Cedax baby!!
Kivagyok teljesen ettől az egésztől!!
üdv egy aggódó anyuka
Ja nem irtam hogy tegnap délután adtam be 2 kor az első adag antibiotikumot !!
Ma már a 2 adag lesz
mi szinte ugyan ebben voltunk.Ezt a gyszert is kaptuk.
A lányom a második nap még nyügi volt, e a 3-on elkezdett enni, pedig mellé 40fokos láza is volt.
Szerintem ha ma még nem is, de holnaptól nálatok is jobb lesz.
Jobbulást!
Nagyon szépen köszönöm!!
Az a jó hogy sokat alszik!!!
Nekünk 39 fokos volt a lázunk de épp elég volt!!
Nagyon nagyon szépen köszike még 1x
köszönöm gondoltam már rá!
Csak félek hogy nem hat!!
Azért írtam neked a Stodalt, mert nekem semmi sem szokott használni köhögésre, ez meg használt és jó száraz és hurutos köhögésre is és az íze is jó, édeskés, mézes, virágos íze van. Párom is mondta, hogy akár egyhúzóra is meg tudná inni:) Nekem barátnőm ajánlotta, hogy a kisfiának és az egész családnak is ezt szokták adni.
Kérdezz rá a dokinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!