Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megint én vagyok a hülye,...

Megint én vagyok a hülye, vagy kezdődik előlről a "jótanács" sorozat? Most épp balkéz jobb kéz, melyiket használja majd a kicsi.

Figyelt kérdés

A kisfiam 10hónapos, felváltva használja a kezeit, jelenleg kétkezes. Bár az elmúlt két hétben a ball kezét többet használja. Mindenki azzal nyaggat, hogy neveljem le a balkezességről. Okot nem mondanak, csak piszkálnak, hogy semmi baja nem lesz, ha átnevelem jobbkezesnek.

Azóta, hogy mindenért nyúl ezt hallgatom, de amióta többet ballkezeskedik, azóta tényleg folyton folyvást. Ennyire rossz balkezesnek lenni, ki kell kezelni mint egy betegséget?

2010. ápr. 24. 07:18
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Balkezes vagyok, a nép megfigyelés nálam nem vált be. Én a '80-as évek elején születtem, szerencsére engem nem szoktatott át Anyukám. Viszont voltak dolgok, amiket csak jobb kézzel tudott megtanítani nekem (pl. kötni). Meg azt mondják, hogy rossz nézni, ahogy a kezemben a kés áll. :D De nem szoktasd át! Jó ez a "szemészetre vinni és kék szemet szeretnél" hasonlat.
2010. ápr. 24. 12:13
 22/22 anonim ***** válasza:
Én is balkezes vagyok mégis a jobb van felül szóval nálam sem vált be. :) Azon kívül sajnos nagyon csúnyán írok :(, állva alig megy a dolog vgy ha valami van baloldalon amitől nem férek rendesen a papírhoz, sokszor fáj is a kezem ha sokat írok... De szeretek balkezes lenni! Tényleg kissé máshogy gondolkozom, különc vagyok, lehet hogy ezért is...
2010. ápr. 25. 00:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!