Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg röhejes, hogy ezt a...

Tényleg röhejes, hogy ezt a nevet adtuk, és ezeket a neveket választanánk a babánknak?

Figyelt kérdés

Az első manó Inoka Csongor lett.

Már ezért is kaptunk leszólást, hogy miért nem apa nevét kapta. (gondolkoztunk, hogy 2.névnek megkapja de s György nem passzolt a Csongihoz így elvetettük.

Most vagyok várandós a második picivel akinél felmerült több névváltozat, mint a Lea,Zoé,Korinna,Zora.

Bármelyik ötletünket mondjuk mindenki leszólja, hogy sem a vezetéknévhez nem megy, és hogy is szép nevek.

Nekem a Csongor a Csanád mellett toplistás szerintem gyönyörű nevek, amik felnőttkorban is nagyon jól állnak egy felnőtt férfinak.

Mit gondoltok tényleg röhejes? Vagy lenne más ötletetwk a babónknak?

2016. szept. 24. 18:55
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
53%
Gyönyörű neveket választottatok. Ne foglalkozzatok másokkal. A Zora egyik legkedvesebb lány nevem. Így hívták a testvéremet is.
2016. szept. 24. 19:09
 2/28 anonim ***** válasza:
58%

Az Inoka szerintem nagyon fura, én először lánynak gondoltam, amíg nem olvastam a Csongort. Meg olyan, mint egy indián név. :) Jól tettékek viszont, hogy nem kapta az apja nevét, bármi is az, azt nagyon ellenzem, akkor már inkább Inoka. :)

A lánynevek szerintem nem gázosak, ezek közül nekem a Lea és a Zora tetszik. A Zoé nagyon gyakori lett, ha ez számít.

De ami a legfontosabb: KETTŐTÖKNEK kell, hogy tetsszen a név!!!! Jó, valamelyest érdemes tanácsokat átgondolni, de azért ne a nagynéni válasszon végül nevet a babátoknak!

2016. szept. 24. 19:11
 3/28 anonim ***** válasza:
64%

Nekem egyedül a Zoé tetszik, de csak azért mert egy jó hangú néger énekesnő.

A többi nekem nem tetszik.

Igazság szerint Ti döntsetek csak gondoljatok arra ne csúfolják vagy bántsák a neve miatt mert néha a gyerekek gonoszak.

Én nem adnám. De nekem pl a Karola név a mindenem a lány lenne. A fiam Kristóf az a név is.minden álmom volt. A lányom pedig Alexandra Olívia. Az Alexandráért az apja őrült meg Én meg az Olíviáért.

A fiú lenne a gyermekem akkor az apja nevét kapná mert már panaszkodott nincs Imre rajta kivül meg az apján.

2016. szept. 24. 19:13
 4/28 anonim ***** válasza:
53%
A fiú neveitekkel nincs bajom, de a lány nevek nagyon nem tetszenek, talán a Korina, de Lea, Zora semmiképp, felnőttként is viselnie kell.
2016. szept. 24. 19:20
 5/28 anonim ***** válasza:
66%

Tavasszal ikreket vartal, ugye?

Nekem a Lea tetszik.

2016. szept. 24. 19:23
 6/28 A kérdező kommentje:
Igen és 2 leányzó lesz, de nevekre nem jutottunk még mindig,
2016. szept. 24. 19:29
 7/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ mentek a zöld kezecskék :)
2016. szept. 24. 19:33
 8/28 A kérdező kommentje:
Kedves második válaszoló, Inoka a vezetéknevünk, a Csongor csak a keresztnév!:)
2016. szept. 24. 19:34
 9/28 anonim ***** válasza:
25%

"Mit gondoltok tényleg röhejes? "

Abszolut. Van egy csomo szep magyar nev.

2016. szept. 24. 19:36
 10/28 anonim ***** válasza:
96%
És például melyek ezek utolsó ? A héber Mária, Anna, Eszter ? A görög Katalin, Tímea ? A török Réka ? A német Kinga ? Alig van magyar név. Szóval mindegy melyik külföldi eredetűt kapja a gyerek.
2016. szept. 24. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!