SOS! 1,5 éves kislányom duzzadt ínyén egy véres hólyag van, ami egyre inkább növekszik! Mire utalhat?
Több mint 3 hete kínlódunk a jobb alsó örlővel, azóta alig eszik, keveset iszik és még kevesebbet tud aludni. Mivel egyenlőre kilátástalannak láttam a helyzetet és nem bírtam tovább nézni a szenvedését, elvittem szájsebészhez, nézze meg az ínyét, ha kell ejtsen rajta metszést. Erre ő a vizsgálat után azt mondta, hogy már áttört a fogacska. Én viszont egyáltalán nem érzem, a fogat, viszont napról-napra növekszik a hólyag. Hozzáteszem, nem az a problémám hogy nem hiszek a szakembernek ( nem vitás, hogy nem hve a metszésnek), hiszen nagyon jóhírű, sokat tapasztalt orvos, hanem az, hogy nem értem a helyzetet:-(((
Mit tanácsoltok? Már nagyon kétségbe vagyok esve, nagyon fáradtak vagyunk, tegnap este is 20-30 percenként srt fel szegény, már rettegek a mai éjszakától...
Lehet hogy a duzzadás miatt nem érzed, de amikor áttör úgy néz ki előszőr mint egy hólyagocska. A saját bölcsességfogamból tudom. A dokinak pedig hidd el. A helyzetet pedig nem kell annál jobban megérteni mint ami.. Jön a foga , majd ha teljesen áttöri akkor megnyugszik. Addig pedig fájdalomcsillapitó, és nyugalom. Sajnos ez egy ilyen időszak.
ui: ha van esetleg otthon aloe vera first spray, akkor nyugodtan fújd le vele. Gyorsitja a folyamatot megnyugtatja és csökkenti a fájdalmat.
Szia!
Ha ennyire szenved szegényke, akkor mindenképp adj Nurofen vagy Panadol szirupot, akár még éjszaka is!!
Van itthon mind2 szirup, kúp is, csak nem merek annyi fájdalomcsillapítót adni neki, nehogy attól legyen valami baja, hiszen már hetek óta szenved...
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!