Létezik olyan nagy méretű cumi, amit teljesen (! ) nem tud bekapni a baba?
Naiv kérdés: miért baj ez? Teljesen nem tudja bekapni, így nem tudja hátrébb tolni. Lenyelni végképp nem tudja, a torkáig se tud lemenni. Nem tudja eltorlaszolni a levegő útját.
Kisfiam is játszott így vele (TommeeTippee-vel), semmi baja nem lett.
Hasonlítsd össze akkor egy TommeeTippee-vel az Aventet, lehet nagyobb a TT.
Nem vagyon túl laza anyuka. Ha veszélyes valami, nem szoktam hagyni.
Nem tűnt veszélyesnek, amit az én fiam csinált vele, nem fért teljesen a szájába, nem is próbálta lenyomni. Forgatta, rágta, harapdálta, de nem próbálta megfojtani magát vele.
Esetleg próbáld meg a Mam air-t, az elèg nagy.
Az èn fiam ilyen idősen már èrtette a 'nem'-et.
Ha egèszben bekapja vedd el, ès monnd hogy nem szabad. Èrteni fogja, pár alkalom után. Nálunk a cumi nem játèkszer, vagy rágóka, csak megnyugtatásra, vagy elalvásra szolgál. (16 hónapos, ha hagynám ő is szórakozna vele... )
Baratnom kisfia konkretan betomte az egesz cumit a szajaba.meg el.lenyelni,megfullasztani magat nemtudja.minden valamire valo cumo,muanyag peremen vannak lyukak.azok tudtom szerint eppen erre is szolgalnak.szerintem siman szolj ra,hogy nem szabad.vedd el tole ilyenkor.
Nekem mar nagyobbak a nagyok,nem emlekszem,hogy igy tomtek volna a cumit.nem is hagytam,hogy cumival jatszanak egesz nap.
Baratnom esete meg nekem is durva volt.de talan 2-3 hetig csinalta a gyerkoc,aztan abbahagyta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!