Hasznaltatok mar EDES KOMENY TEA-t a pici hasfajasara?
Figyelt kérdés
16 napos a Picikenk es 2-3 napja elkezdett hasfajos lenni. Szegenykem megnyugtathatatlan... Gondoltam kiprobalnank ezt a teat, de nem tudom milyen mennyisegben, mikor es hogyan kellene adnom neki.
Segitsetek!!!!
2010. ápr. 23. 18:44
1/7 anonim válasza:
Szia mi is azt hasznalunk sajnos mi is hasfájosok vagyunk.
Rá van irva hogy kell késziteni 2-3 dl vizet felforralsz es utana beleraksz egy nem pupozott evökanálnyit.
Lefeded es hagyod állni kb 15 percig aztan leszüröd.
2010. ápr. 23. 18:51
2/7 anonim válasza:
Lehet neki adni. 2 dl vizet forralsz, és beleteszel egy filtert kb 10 percre. Evés után add a babának, majd ő iszik belőle annyit, amennyit akar. Egyébként lehet még mást is alkalmazni. Evés közben többször büfiztetni, hasra tenni, vagy kézben hason tartani és simogatni a hátát, hanyatt fekve lehet tornáztatni, a lábait felnyomkodni a hasija felé, vagy körkörösen kivülröl a pocija felé, persze csak óvatosan, mert még picike.
2010. ápr. 23. 18:52
3/7 anonim válasza:
Elözö vagyok. Meg lehet kapni hasfájásra pl.Infacol
vagy Espumisan cseppet nekünk bevált.
2010. ápr. 23. 18:53
4/7 anonim válasza:
Én is azt használtam mindig és használt.
2010. ápr. 23. 18:53
5/7 anonim válasza:
2.vagyok. Az enyém is hasfájós volt 2 hós koráig. Én mindegyik "praktikát" alkalmaztam folyamatosan. Ha nem szűnik meg teljesen a babád hasfájása ne ijedj meg, ez természetes, majd kinövi. De ha bármelyiket, vagy mindet alkalmazod nála, enyhíteni fog rajta, és már ez is nagy segítség a picinek.
2010. ápr. 23. 18:56
6/7 anonim válasza:
Szia.
En mar par napos koratol adom es ugy nez ki, hogy mar nem is lenne ra szukseg, de megszerette az izet.
En cukor nelkul adom neki (a sima magokat forrazom le, nem filtereset hasznalok).
A sima forralt vizet is szereti, de ezt talan jobban.
En meg GRAPE WATERT hasznalok az is nagyon jo.
Jobbulkast Nektek!!
2010. ápr. 23. 19:28
7/7 anonim válasza:
Mi is Édes kömény teát használtunk, és Espumisant.Nekünk segítettek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!