Sokat puszilgatjátok a babátokat?
Lehet hülye kérdés,de kíváncsi vagyok rá!Vajon én vagyok ilyen puszis?
Én sokat puszilgatom "nyomkodom",egyszerűen nem tudok vele betelni.Imádom szagolgatni a baba illatát.
Nekem sajnos nincs még babám de a nővéremnek a 4hónapos picijét nagyon sokat puszilgatom és én sem tellek be vele egyszerűen imádom és agyon tudnám szorongatni:):):)
Majd ha megnőőőőő meg ölelem jó erősen:)
Én is imádom az illatát...
szóval ez normális sok boldogságot kívánok , mennyi idős ő??
Puszi 19/L
Kislányom már 8 hónapos,őt már jól meg lehet szorongatni!!!
Imádom!!!!
Én is állandóan puszilgatom 7 hónapos kisfiamat, és észrevettem, hogy imádja, ha "nyúzzuk". Fetrengek vele az ágyon, csikizem, harapdálom, belepuszilok a nyakába, és hangosan sikít, fülig ér a szája, még a szemei is mosolyognak, csillognak. Egyszerűen nem bírom ki, imádooooom!
Ma annyira édes volt, hogy azt hittem, megzabálom. Odamentem vele egész közel a tükörhöz, saját magát nézegette a tükörben, közben vigyorgott, dumált, csapkodta a kezével a tükröt, majd a tátott száját odanyomta saját maga tükörképére, aztán odahajolt hozzám, és nemes egyszerűséggel bekapta az orromat. Kaptam egy nyálas puszit én is. :D B.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!