Szemfog mennyi ideig kinozza a babakat amig kibujik? Mar vagy 2 hete sir, alig eszik, es utobbi 2 napban hasmenese is van a kisfiamnak, raadasul meg is van fazva.
Keresztlanyom van hasonlo helyzetben. Csak akkor nem sir, vagy log az anyjan, mikor kint vagyunk vele. alig eszik, tiszta nyug. Nala is ugyan ezek a tunetek, raadasul a megfazas melle, meg a szeme is begyulladt (antibiotikumos cseppeket kapott ra), tegnap meg laza is lett :( Nagyon piros neki az inye, de meg nem torte at.
Nagyon szenvednek tole. Csak azt kivanom nektek is, mielobb bujjon ki az a franya fog. Sajnos senki nem tudja megmondani, hogz mikor lesznek tul rajta :(
Szia!
Nagyon jó a kérdés, én is kíváncsi lennék tapasztalatokra. Az én kisfiam pont ma 10 hónapos és a jobb felső után ma reggelre a bal felső szemfoga is kibújt. De még csak a hegyük van kint. Vajon addig kínozza őket, míg teljes szélességében ki nem bújnak??
Ma is 3x kakaált, abból egyszer hasmenése volt :(
2 hónapja nagyon szenved, mióta az alsó kettő metsző kibújt. 3 hete meg kifejezetten kínlódunk,. de én nem tudom megállapítani, hogy éppen melyik foga miatt sír, mert a 2 felső metszőnél is nagyon duzzadt az ínye, a bal alsó metsző csíkját meg már látjuk.
És mindezek ellenére továbbra is átaludja az éjszakát, de nappal szinte folyamatosan ölben van!
KITARTÁS mindenkinek !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!