Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha este 8kor elalszik és...

Ha este 8kor elalszik és felkelteném olyan 23óra körül végig aludná az éjjelt vajon?

Figyelt kérdés
Az a gondom,hogy 11én 3hónapos lassan és még mindig sokszor felkel,este beájul hamar8körül,de hajnali 1-2órakkor felkel,meg négy 5óra körül,természetesen ha a férjemnek csörög az óra arra is,negyed hétkor és ez egy kicsit sok nekem,nappal nem nagyon alszik,hogy pihenjünk.Gondoltam ha felkelteném-álometetéssel meg szopizna és talán nem kelne fel csak reggel.teáztatni nem szeretném,mert ő pohárból iszik nem cumisüvegből-azt el sem fogadja már és ha abból adnám neki tuti felkelne teljesen és tuti nem aludna vissza,így is mindig alva eszik és egy pár perc alatt vissza alszik csak már jó lenne ha végig aludna.később altatni nem tudom,mert már így is 6kor ordít a fürcsi miatt és utána beájul.hogy csináljam?
2008. okt. 2. 16:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem érdemes lenne megpróbálnod így. Vagy a fürdést is el lehetne húzni 20-20.30 körüli időpontban. Sok sikert!
2008. okt. 2. 17:17
 2/9 A kérdező kommentje:
A fürdést már próbáltuk az nem jön be,2napig csináltuk,hogy este nyolckor fürödjön már hüppögve borult a vállunkra végigsírta a fürcsit és utána alig evett úgy kimerült,akkor azt mondtuk ennek így semmi értelme sincsen,vissza álltunk a fél hétre és így megnyugodott egy mukk nélkül bealszik mikor evett.
2008. okt. 2. 17:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Megpróbálhatod, de nem biztos, hogy beválik. Nálunk nem vált be. A gyerekek nagy része (és nemcsak a gyerekek) ha felkeltik, nyűgös lesz. Mi egyszer próbálkoztunk, kb. 2 órát próbáltuk visszaaltatni utána. Szóval javaslom, talán hétvégén próbálkozzatok, amikor (ha nem jönne össze) reggel tudtok kicsit tovább aludni. 4,5 hós kislány anyukája.
2008. okt. 2. 17:55
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk se vált be a 11 óra körüli etetés. Ugyanúgy felébredt éjszaka. Sőt még előbb mint szokott.
2008. okt. 2. 18:03
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm,de akkor mikor fog átaludni egy éjszakát?Lehet nem kellene vele aludjak?
2008. okt. 2. 18:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia! Az én lányom is most múlt el 3 hónapos. Ő szinte egyáltalán nem alszik napközben, de nem is sírogat. A fürcsit pedig egyenesen imádja. Nekem is felkel hajnalban még kétszer. Én szerintem nem kell erőltetni, hogy egész éjszaka aludjon. A babák maguktól elhagyják az éjszakai evést és előbb vagy utóbb át fogja aludni az egész éjszakát. Ha felkel éjszaka enni, akkor vissza is alszik egyből vagy sírogat? Én például teljesen elhagytam az éjszakai peluscserét meg a szokásos dolgokat ami ilyenkor van. Csak enni kel fel és ha végzett nekem vissza is alszik. tymy
2008. okt. 2. 18:26
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Kislányom 8 hónapos, még mindig többször felkel. Amikor végre csak 1x kelt fel, utána sorban jöttek a fogak.

Türelem!

2008. okt. 2. 20:11
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Az én kislányom 8 és fél hónapos, már másfél hónaposan csak 1x kelt fel - magától. Ahogy jöttek a fogak kb. 5, 5 és fél hónapos korától ez megváltozott. Azóta is legalább kétszer kelünk. Az álometetés nálunk sem vált be! Úgyhogy kitartás! Szeritem ha fáradt vagy, probálj meg minnél többet aludni, ha a baba is alszik! Én bízok benne, hogy majd lassan magától újra megváltoztatja a szokásait, ahogy annak idején is.
2008. okt. 3. 00:28
 9/9 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam 9 hónapos ő is felkel éjjel 1-2-szer. Mondjuk ő nappal szokott aludni kétszer, akkor kicsit tudok pihenni, vagy takarítani, főzni, mosni stb.

Kitartás, még egy darabig biztos fel fog kelni éjjel, ne várjátok el ilyen piciktől, hogy átaludják az éjszakát.

2 gyerek anyukája

2008. okt. 3. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!