Ez elég egyedi név egy kislánynak?
Figyelt kérdés
Damira Mirna
Nekem nagyon tetszik. Számítok itt sok negatívra, de érdekel azért mindenki véleménye :)
Egyféle válaszolók kerüljenek: az a lényeg, hogy neked tetszen és társaik! (Egyértelmű, hogy az a lényeg, de nem véletlenül írtam ki a kérdést!)
2016. szept. 18. 23:12
42/44 anonim válasza:
Ez a név nincs olyan vezetéknév, amivel jól hangzana, és ebből kiindulva előre sajnálom az ikertesót is, gondolom neki is hasonló borzalmat szántok
43/44 anonim válasza:
És az ikertesója milyen nevet kap?
(Az egyik valaszolo voltam)
44/44 anonim válasza:
Szerintem ha kulonlegeset akarsz akkor is csak az 1. vagy a 2. neve legyen kulonleges a masik valami hetkoznapibb.
Nekem is ikreim vannak de hasonlo stilusu neveket kaptak , a masik babanak is ilyen egyedit valasztottal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!