Bea24 kérdése:
Szerintetek melyik fiúnév illik a Priol vezetéknévhez?
Figyelt kérdés
Elég különbözőek. :) Patrik, Bende, Filip, Zsombor, Máté, Tamás. Ezek közül szeretnénk választani. :) Köszönöm2010. ápr. 23. 12:53
12/18 anonim válasza:
Szia! Szerintem az olyan vezetéknevekhez amik mássalhangzóval végződnek jobban mennek az olyan keresztnevek amik magánhangzóval kezdődnek és fordítva. Így én el tudnám képzelni: Priol Áron. De tetszene az Ádám is. Amiket felsoroltál azok közül a Tamás a legjobb, bár a legszebb számomra a Zsombor mert az én kisfiamat is így hívják. Remélem sikerül választanotok.
13/18 anonim válasza:
Priol Patrik tetszik nekem a legjobban.
14/18 anonim válasza:
Szia!
Szerintem a Patrik és a Zsombor túl kemény a Priol-hoz, a Filip nekem nem tetszik. A Máté és a Bende megy hozzá és jó kis nevek. A Tamás számomra olyan semleges név.
15/18 anonim válasza:
Priol Bende, Máté tetszik ezek közül.
16/18 anonim válasza:
Priol Máté. És talán a Filip helyett Fülöp.
18/18 anonim válasza:
A felsoroltak közül: Zsombor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!