Meddig kell a 7 hetes babát kamillás vízben fürdetni?
Figyelt kérdés
2008. okt. 2. 14:07
1/8 anonim válasza:
Attól függ miért fürdeted kamillás vízba??!
2/8 anonim válasza:
Mi soha nem fürdettük kamillás vízben.Miért kell?
3/8 anonim válasza:
Én sem fürdettem soha kamillás vízben.
Ujszülötteknél javasolják hogy csak sima kamillás vízzel kell lemosni, és nem fürdetni.
Nyugodtan használd már a doki által felírt fürdetőkrémet.
4/8 anonim válasza:
Mi sem fürdettük kamillás vízben. Sőt első perctől fogva Gabi fürdetőt használunk, mert azt lehet ujszülött kortól, és hála istennek nagyon szép, pihe puha bársonyos bőre van.
5/8 anonim válasza:
Szia! Mi sem fürdettük kamillás vízben. A vedőnő azt mondta, hogy az régen volt divat (emlékszem is az unokatestvéreimnél ). De semmi baja sem lesz a kammilás víztől legfeljebb kicsit szárazabb lesz a bőre, amit meg úgyis keneget az ember száradás ellen...De gondolom 1-2 hónap elég a kammillás vízből, persze csak tipp.
6/8 anonim válasza:
Én sem fürdettem kamillás vízben soha. A védőnő sem mondta, de mástól sem hallottam. A kamilla amúgy is szárít, én pedig még allergiás is vagyok rá sajna. Csak a szemeit töröltem le vele fürdés után, úgy két hónapos koráig. A kis szemöldöke sárgás is lett. :)
7/8 anonim válasza:
Szia! Mi sem fürdettük kamillás vízben. A kamilla szárítja a bőrt. Mi az első naptól a neugranormon szappanokat használjuk. Az egyik érzékeny bőrre van amit a fürdővízbe kell csepegtetni (ezt használtam az elején). Elég néhány csepp mert nagyon habzik. És van rendes folyékony szappan is amit már a bőrre kell felvenni majd leöblíteni. Nekem beváltak. tymy
8/8 anonim válasza:
Szia.Mi kamillás vízbe fürdettük mert nagyon fel volt ázva a túlhordástól.Kb.:2 hós koráig fürdettük abba.Azóta gabi fürdetővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!