Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hónapos baba mennyit ülhet...

Szundi 39 kérdése:

5 hónapos baba mennyit ülhet kitámasztva?

Figyelt kérdés
Nem arra kell gondolni hogy erőltetem neki az ülést csak hanyatt feküdni egyáltalán nem akar hason sokat fekszik játszik pörög forog de ha elfárad akkor sir és akkor szoktam egy óriási párnát a háta mögé tenni és akkor úgy félig ücsörög probálja felhúzni magat de még eldől nincs még egyen súlya..Ti babátok mikortól tudott ülni?
2016. szept. 17. 10:59
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
igen van az is mivel vedono azt mondta kezdjuk a hozzataplálást sajnos tapos baba abba etetem ha fozeleket eszik vagy gyumolcsot.A vedobo szerint a pihi szek egeszsegtelen ne legyen bent tovabb csak amíg eszik! akkor fektessem parnara!Nem azert tettem fel a kerdest hogy leharapjatok a fejem elso baba es lovesem sincs mi a legjobb azt meg gondolhatjatok hogy nem akarom lenyomoritani csak segitseget kertem .
2016. szept. 17. 12:13
 12/20 anonim ***** válasza:

7 hónapos korától tudott ülni a fiam.

Addig, vagy hason, háton, nèha pihenőszèkben, de megnyugtatásra inkább kèzben volt.

Ez egy ilyen időszak, ha nyűgös, nyugtasd meg, ne káros pótmegoldásokat vess be.

(Pl: ültetès, rágcsálnivaló, telefon stb)

2016. szept. 17. 12:16
 13/20 A kérdező kommentje:
igyekszem ugy csinalni hogy Neki legyen a leg jobb es igen felveszem az olembe sokat .nem szeretem ha szomoru .amugy vidam kisfiu :)
2016. szept. 17. 12:19
 14/20 anonim ***** válasza:
Én is a pihenőszéket javaslom. Van olyan ami állítható és 18kg-ig használható (akkor már hintaszékként).
2016. szept. 17. 12:24
 15/20 A kérdező kommentje:
könöm a jo indulatu valaszokat es nem a fejleharaposokat ebbol is ertek. nem hülye vagyok csak tanacstalan .
2016. szept. 17. 12:32
 16/20 anonim ***** válasza:
35%
Ne haragudj, de az egyeb mozgasokkal hogy all?? Forgasra, esetleg kuszasra gondolok. Mert az enyem 5 honaposan mar csak oda nem jutott el, ahova nem akart, es nem azert mert akkor mar kuszott, hanem forgott minden iranyba, es hernyozva kozlekedett, igy nem volt neki uncsi a foldon. Elvileg a nagykonyv szerint 7 honapos korig kell tudni forogni minden iranyba, de en tuti betojtam volna, ha 5 honaposan meg csak fekszik egy helyben ahova leraktam, mint egy db fa.
2016. szept. 17. 14:04
 17/20 A kérdező kommentje:
senki nem mondta hogy egy helyben fekszik forog mind ketto iranyba es hasrol hátra kuszik de inkabb hatrafele tolat jatszik is a jatszo szonyegen es kepzeld leunja magat akkor sir 10-15 percet el van akkor mindig jatszunk kozosen de azt is elunja!jo hogy a Te babad el van egyedul is es az en fiam nem fadarab .nagyon sok okos ember van itt en kerdeztem valamit nem ertem a leg tobb miert nem tud normalisan valaszolni ..kinek nem inge...es nem magyarazkodas kepp irom de lehet rosszul is irtam ez az en hibam de nem 0-24 parnanak van tamasztva hanem még 10 perc sincs es egy oriasi parna amibe bele supped felveszi a teste formajat szinte ugy mint a pihiszekben .de oltogatni tudnak itt joparan mint hogy kerdeznenek lehet nem az En IQ -al van problema :)
2016. szept. 17. 14:48
 18/20 anonim ***** válasza:

Azèrt az tök gáz, hogy úgy válaszolsz 16-os, hogy el sem olvasod kèrdèst rendesen...

12-es voltam.

2016. szept. 17. 16:54
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm 12 -es :)
2016. szept. 17. 18:20
 20/20 anonim ***** válasza:
A pihenőszék tényleg jó ötlet,megnyugtatja a babát mert elringatja :)
2016. szept. 17. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!