Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális, hogy az 5 hónapos...

Normális, hogy az 5 hónapos csemetém éjszaka többször ébred enni?

Figyelt kérdés
Este 8kor elalszik, reggel 7-8ig húzza, de közben 2-3szor ébred enni. Ilyenkor 100ml tápszert iszik. Szerintetek ez így rendben van? Elalvás előtt 250-300ml tápszert eszik meg (ezt is soknak találom). Nem szeretném, ha hozzászokna az éjszakai evéshez az ő érdekében.
2010. ápr. 23. 09:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát az enyém tökre pontosan ugyan ez.Csak az evés előtti mennyiség az kevesebb.Nem tudok vele mit tenni,ez van.Szerintem normális.Különböznek a babák.
2010. ápr. 23. 09:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen, normális!

A babád még kicsi és igényli az éjszakai evést!

Az 1 évesem is, még 2X kel éjszaka énni!

2010. ápr. 23. 10:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem a foga jön véletlenül?Mert az én babám is ezt csinálta ennyi idősen és 5,5hósan bújt ki neki az első fogacska.

8hós baba anyuja

2010. ápr. 23. 10:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolónak: igazad van, a fogzás lehet a ludas:) 3,5 hós kora óta van egy kis fehér pötty az ínyén (az "okosok" azt mondták, hogy az egy kis fekély lehet, de mára már egy kis érdes valami). Megnyugodtam, hogy másnál is ez a helyzet:) Viszont, ahhoz képest nagyon jól bírja. Nem nyűgösebb, viszont mintha kevesebbet enne.
2010. ápr. 23. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!