Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nyolc hónap körüli babátokkal...

Nyolc hónap körüli babátokkal hogy megy a házimunka?

Figyelt kérdés

Gondolok itt:

-mosás/teregetés

-főzés stb

2016. szept. 16. 20:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Elárulná az illető, aki lepontozott, hogy megis miert?!!! Mert jol megy vele a házimunka!? Vagy mert mar idősebb es megis leírtam a tapasztalataimat? Azt is írtam, h 8 honaposan kb. ugyanez volt csak akkor még nyilvan nem tudtam annyi mindenbe bevonni.

Vannak nyugis, nezelodos babák, akik leülnek azt babrálnak meg berregnek maguknak. Az enyém ilyen, igy szinte mindent meg tudok csinalni mellette, nem rohangál, nem tör zúz. Szerencsém van....1.-2. voltam

2016. szept. 17. 10:42
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Na kinek fáj, hogy nem csak alvásidõben csinálom a dolgom? :) Hú,de sz@r élete lehet, ha ebben leli örömét! Bocsi, hogy a férjem tartja a rendet és odateszi magàt, ha kell. Ja és bocsi, hogy be tudom osztani a munkát és megcsinalok mindent, amit kell.De a kedvetekért panaszkodom, hogy jajjjjjj semmit se haladok....nem is fogok csinálni semmit, se fõzni, se takarítani, mert jajjjjjjj.......Ja nem. Na megyek, mert kész a rakott karfiol, és eszek, míg a fiam alszik. Igen, nem 12-re lett kész, de ma màr csak ejtõzés van..lehet irígykedni. :D Egy jó kàvé, könyv... ;D
2016. szept. 17. 14:16
 13/13 anonim ***** válasza:
En inkabb lesem irom mert ami nalunk van tok normalis es itt mas is irta megis levan pontozva.. kettovel elottem irt most ...
2016. szept. 18. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!