Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig púderezzem és olajozzam...

Meddig púderezzem és olajozzam a babámat?

Figyelt kérdés

3,5 hós a lányom, a doki már vagy egy hónapja mondta, hogy ne púderezzem, és most majd kiröhögött, hogy még mindig olajozom. Szerinte nem kell...

Ti hogy csináljátok?

2008. okt. 2. 13:28
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Már a harmadik ilyet olvasom, hogy a doki milyen. Hát felháborító. Ha mi nem volnánk őnekik nem lenne Mercijük.

Ne foglalkozz a dokival, te úgy csináld ahogy te jónak látod, illetve ahogy látod, hogy szükséges e baba bőrének v se.

Az orvosnak az a dolga hogy gyógyítson, ne hogy bíráljon, meg pláne hogy kiröhögjön. Tanácsot kellett volna neki adni, de hogy kiröhögni.

Az én lányom 18 hónapos de még mindig a gyógyszertári fürdetővel fürdetem, és a háziorvos soha nem röhögött ki mert felíratom. Én úgy látom, hogy nagyon szép tőle a bőre és nagyon jó neki. Már sok orvos megdícsérte a bőrét, míg kisebb volt akkor is.

Én a gyógyszertári fürdető után soha nem olajoztam és nem is púdereztem, max melegben a hajlatokat de csak picit.

Nekem azt mondta a védőnő hogy ne púderezzem, mert az még jobban kiszárítja. Megfogadtam a tanácsát és jól tettem.

Olajozni olyan helyen olajoztam ahol ki volt száradva esetleg alkalmanként a bőre. Pl füle mögött.

A lényeg, hogy te azzal és addig ápolod amivel te akarod, nem az számít hogy más hogy csinálja. Persze jó hogy meghallgatod más hogy csinálja, de te úgy csináld ahogy érzed hogy a babád bőrének jó.

Az orvos akkor sem röhöghet ki soha!

2008. okt. 2. 13:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Én soha nem púdereztem, anyukám engem még igen, és a babámat is. A védőnőmet megkérdeztem, ő azt mondta, hogy nyári melegben javasolja, mert jó az izzadtság felfogására, de egyébként elég a popsikrém. Én nem is olajoztam, csak a hajlatokat a kosztól.
2008. okt. 2. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!