Babátokat hány hónapos koráig toltátok babakocsiban?
Figyelt kérdés
2016. szept. 16. 20:07
11/22 anonim válasza:
Aki másfél éves koráig tolta csak babakocsiban : bevásárlás, bölcsőde -hogy oldottatok meg? Nekem fél óra tempos séta volt otthonrol eljutni a bölcsibe, ha sétált a gyerek, akkor minimum másfél. Ezek szerint az lett volna normális, ha felkeltem egy órával korábban, hogy ő a bölcsibe, én meg a munkahelyemre érjek be időben.
12/22 anonim válasza:
Én is mésfél éves irtam-bölcsibe nem jár.
A bevásárlást ugy oldom meg, hogy kéthetente egyszer elmegyünk autóval nagybevesárolni, a napi vásárlásra pedig elsétálunk, vagy kismotorral megyünk.
13/22 anonim válasza:
Aha. Olyan válasz érdekelne, ahol autó nincs, a gyerek pedig bölcsibe jár, az hogy oldja meg.
14/22 anonim válasza:
2 éves korától nem használjuk.
Utolsónak: bölcsibe és olyan helyekre, ahova sietni kell, biciklivel hordjuk.
15/22 anonim válasza:
A gyermekem 3 éves koráig használtuk a babakocsit.
17/22 anonim válasza:
Akinek nincsutója és "gyalog" mennek bölcsibe, ami messzebb van az jellemzően tovább babakocsizik. Mi autóval mentünk vásárolni hetente egyszer, bölcsibe nem járt.
18/22 anonim válasza:
21 hónapos és már nagyon ritkán használjuk.
Ha bevásáolni megyek akkor hasznalom. Gyalog megyek es kb 4-5 km a bolt. Ez még sok lenne neki. És én tudok hova rámolni.
Vagy baratnős sétákhoz mert akkor is rengeteget megyunk. De hol kiveszem hol visszarakom. Nem kell ennyit végig ülnie. És nem is akarja:)
19/22 anonim válasza:
28 hónapos, autó nincs, kismotort nem szereti. Babakocsival járunk. A tesóját 2,5 éves koráig toltam kocsiban, őt 3 éves koráig fogom, mert szereti.
20/22 anonim válasza:
Kb. 3 éves korig. A bölcsibe nem azzal vittem, az nekünk nagyon közel volt, két háznyira, de ha bölcsi után menni kellett valahová, akkor vittem a babakocsit is még sokszor, mert hosszabb távokon (vagy ha sietni kellett) még beleült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!