Bence vagy Noel szebb? Nem bírok választani a kettő közül.
Figyelt kérdés
2016. szept. 15. 20:12
11/19 anonim válasza:
Amúgy a többiek is írják, manapság minden most született gyerek Bence is Noel nem értem többezer név van
12/19 anonim válasza:
a Noel nekem lányos hangzású,a Bencékből meg tényleg rengeteg van.és nekem túlságosan kisfiús név.úgy értem amikor még kicsi aranyos.de később már komolytalannak hangzik.
13/19 anonim válasza:
Én nem tiltanam be, igy legalább a fiam neve kitűnik a sok Noel es Bence kozott :D
Viccen kivul, engem nem erdekel ha mindenki Bence vagy Noel vagy Máté....ez az ő problémájuk meg a szulök fantaziatlansaga...
14/19 anonim válasza:
Minden második baba Noel.. Már rosszul vagyok tőle. Akkor inkább Benvce
15/19 anonim válasza:
jól lepontoztak engem a Bence anyukák :D
tessék itt a statisztika, 2000-ben "még csak" a 3. leggyakoribb név volt, de már akkor is 1700 gyerek lett Bence. 2001-től viszont a leggyakoribb, 15 éve évi 1500+ gyerek Bence...
én gyerekeim is benne vannak a listában, mindkettő, ha összeadom a 15 évi olyan nevű gyereket, akkor annyi gyereknek lett az a neve mint Bencéből 1 év alatt :D
16/19 anonim válasza:
Utolso valaszolo, hogy hivjak a gyereked?
17/19 anonim válasza:
Mindkettő rohadt gyakori, a konkrétan 2015ben a Bence volt a legtöbbet adott fiú név Magyarországon. A Noel csak 11. Viszont rosszabb maga a név szerintem. Ezek közül a Bencét választanám, de mindkettő szörnyen snassz.
18/19 anonim válasza:
Mindkettő unalmas tucatnév, ráadásul ronda is.
19/19 Emeliine válasza:
Nekem a Vince a kedvenc nevem, hasonló a Bencéhez és nem olyan gyakori :)
A Noel nagyon nem tetszik,a Bence aranyos, csak tényleg szörnyen gyakori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!