Bence vagy Noel szebb? Nem bírok választani a kettő közül.
Figyelt kérdés
2016. szept. 15. 20:12
1/19 anonim válasza:
Akkor válassz egy harmadikat. Manapság úgyis kb. minden negyedik gyereket így hívnak.
2/19 anonim válasza:
Ha ebből kell választani akkor Bence. De tenyleg nagyon sok van belőle... Bar ha téged ez nem zavar...
3/19 anonim válasza:
Bence szerintem is szebb, de tényleg sok van belőle, nálunk a játszón van 3 is, pedig kicsi hely.
4/19 anonim válasza:
Nekem a Noel az jobban tetszik, egyszer találkoztam egy 2-3 éves kisfiúval, Noelnek hívták és annyira nagyon megtetszett akkor, hogy mondtam ha egyszer lesz fiam akkor az lesz a neve...most lesz, csak a páromnak nem tetszik
7/19 anonim válasza:
Bencét én betiltanám, nem létezik, hogy még mindig adják ezt a nevet azután, hogy fél magyarország Bence!
a név lényege, hogy megkülönböztethetők legyünk. Bence név ezt megsemmisítette
8/19 anonim válasza:
En meg betiltanam a Davidot, Danielt, Dominiket, Noelt stb. Ezekbol van rengeteg. Nalunk az en fiam volt az ovodank 50 eves torteneteben az egyetlen Bence.
9/19 anonim válasza:
A Bence csak most lett divatos, 1 felnőtt Bencét ismerek és 100 kisfiút, jól hangzó, aranyos név, ha nem zavar, hogy sokan adják, akkor add azt. A Noel nekem nem tetszik.
10/19 anonim válasza:
Noel-t én is betiltanám…. 4 barátnom is ezt a nevet adta a fiuknak az utobbi 1.5 évben…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!