Otto bock tübingert kaptunk 5 hetes gyerekemnek. Szerintetek?
Biztos nem adnàm rà. Mennyire súlyos a baj? Megnézetném màsik dokival is.
Pl a hordozàs is segìtene,megfelelő szakember segìtségével. És inkàbb magamra kötözném a gyereket,mint egy kengyelbe raknàm,ahol korlàtozva van a mozgàsa és engem sem érez a közelében. Segìt a mosható pelenka is mert vastagabb és ott sem tudja kinyújtani a làbait.
Azért ma màr van màs lehetőség is, mint ez. Csak régi dokik.
De hangsúlyozom függ attól,hogy mekkora a baj. Mert azt nem ìrod,hogy mi a diagnózis. Pl régen kb mindenkinek ìrtàk a terpeszpelenkàt... Aztàn nem is kellett, csak a megszokàs.
Gondolkodj már!
A hordozó eleve nem egészséges a gerincének.
Kocsiban kell a biztonság miatt, de egyébként másra nem ajánlott.
Ha rendesen használjatok a sínt, az rövíti a szükséges kezelés hosszát.
Aztmondta az orvos nagyon nem szép.uh nézte meg, ennyit irt az eü könyvébe:
L.abd:80
Uh: jo II c
Bo II a+ vagy at annyia rondán irt nem tudom jol irtam e.
Láb 5 abd vagy mi.
Otto bodi,lábtorna
Kendőt mindenképp meg szeretném probálni köszönöm szépen,mert ez ,hogy csak rajtam fekve meg az autós hordozóban alszik el elég rossz.
Köszönöm hogy irtatok.remélem nemkell sokáig hordania majd.igaz a vizsgálat eredményét nem értem,hogy ez most nagyon rossz-e
Figyu a kendőzés tök jó. Facebookon van babahordozós csoport ott vannak spec ht-k akik tudnak segìteni,hogy merre ki van, hol tudsz személyesen segìtséget kérni.
Az eredmény amennyire kibogoztam nem annyira vészes,de persze nem vagyok szakember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!