Mi a teendő 3 és fél hónapos kisfiam fütyijével?
Eddig arról volt szó, hogy még nem kell felhúzni a bőrt, csak fürdéskor picit megmozdíttani. Tegnap voltunk dokinál és megkérdeztem, hogy mikortól kell majd felhúzni? Megfogta, megnézte és azt mondta:-Ezzel nem tudok mit csinálni!
Őszintén szólva, nem nyugtatott meg.A dokink eléggé hangulat-ember, és valószínűleg bal lábbal kelhetett fel, ezért nem kérdeztem tovább...
Lehet, hogy fitymaszűkületre akart utalni?
A doki hülye..ilyet nem mondhat.
Én úgy tanultam, hogy felesleges erőltetni, és bármit is csinálni, felhúzni,ha a gyermek nem bírja és sír, nem kell erőltetni. Ha két éves korig nem lazul fel apró lazításokra, amit fürdéskor óvatosan lehet, akkor kell orvoshoz fordulni, ott egy kis bemetszéssel segítenek, ha két évesen nem oldja meg senki, utána már műtét kell.
Keress egy másik orvost sürgősen és vidd el oda a gyereket.
Az ilyen nem orvos, de még ember se.
Mindenképp mutasd meg a védőnőnek és vidd el másik orvoshoz, aki normális és segít neked ebben.
Ha beszéltél egy rendes orvossal és elmondja hogy mi a baj, vagy mit kéne tenni, akkor eldöntöd hogy mit engedsz, mit nem, vársz még vagy nem.
Minden jót!
Írd majd meg mi lett!
Hogy mennyi baj van a kisfiúkkal? :)
Ezt csak azért írom, mert sok ilyen kérdést olvasok mint ez és visszagondolok, hogy én mennyire fiút szerettem volna inkább. De lány lett, amitől féltem, de mostmár nem adnám semmiért. A félelmem oka a nemi szerve volt, hogy hogyan fogom én majd kitörölni, hogy ne fájjon neki stb., erre kiderül hogy ezerszer könnyebb egy kislány ilyen szempontból mint egy kisfiú.
A kérdezőnek:
Én is védőnőt, másik orvost javaslok első körben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!