Akiknek elapadt a tejük és tápszerrel etetik a babát, szokták cicivel is nyugtatni? Pl:elaltatni?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 15:12
1/8 anonim válasza:
Nyugtatni szerettem volna cicivel, de nem sikerült.Egyáltalán nem fogadta el a cicit amikor már tápszereztem.
2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon kevés a tejem,félek,hogy majd hogyan altatom el este.Mindig cicivel szokott.
2010. ápr. 22. 15:27
3/8 anonim válasza:
kb. 4-5 hóig szopott, de már akkor is kiegészítve tápszerrel. A mai napig cicizik, 8 hós. Nem kell elválasztani csak azért, mert nincs tej. Ha igényli a cicizést, hagyd neki. Erre még szüksége van a kisbabának. Ne aggódj ezen!:) Az alvás kérdés pedig, nálunk 6 hónapos korában úgy csinálja, hogy ágyban 1-2-őt cicizik, addig melegszik a tápszer, apa behozza, megeszi, és azzal a lendülettel hátat fordít nekem, és már alszik is.:)
4/8 A kérdező kommentje:
Tehát szerintetek akkor is meg fog maradni a cicizés,ha netán elapadna a tejem?Jó lenne,ezen parázok egy ideje.
2010. ápr. 22. 15:48
5/8 anonim válasza:
Szerintem nem fog megmaradni, mi ezt úgy hidaltuk át, h úgyis az ölemben evett, szorosan átöleltem, aztán még bújt mikor büfizett, és utána tettem le, így meg volt a testi kapcsolat is, de egyedül is el tudott aludni. Egy darabig cumizott, de nem tetszett neki, azóta az ujját szopja elalváskor.
20 hónapos nagyfiú anyuja
6/8 anonim válasza:
Én azt nem értem, ha cicire teszitek, miért apad el a tej? Állítólag akkor meg kéne maradnia. Vagy nem szopik, csak cicizik?
Az én lányom ezt csinálta, amikor teherbe estem megint. Gondolom nem ízlett neki a terheshormon. Amikor észrevettem, elvettem tőle a cicit, nem is igényelte. Maradt a cumisüveg, de szerintem az sokkal rosszabb.
7/8 anonim válasza:
Én is hiába szoptatok, mégis kezd kevesebb lenni, de nálunk nem igényli a cicizést, ha már nin tejcsi, elfordul, vagy bosszankodik.
8/8 anonim válasza:
én adtam neki a cicit attól függetlenül: megnyugtatásul,elalváshoz,stb...de amikor már teljes mértékben tápit evett akkor annyira jól lakott vele,h nem igényelte a cicit és anélkül is elaludt így egy idö után már egyállatlán nem kellett neki a cici:-((((lelkileg volt rossz feldolgozni,de túl vagyok rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!