Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen babakocsit vegyek?

Milyen babakocsit vegyek?

Figyelt kérdés

Én már elvesztem a babakocsi-rengetegben. Leírom, hogy milyet szeretnék, küldjetek nekem típusokat.

Terepre kellene, mert a mi utcánk földút lesz, bár amúgy aszfalton fogom használni, csak kb 200 m lesz földút. Tehát gondolom nagy kerekű kellene, de legyen bolygósítható, ez fontos. Multifunkciósat szeretnék, legyen hozzá mózes, sport és hordozó (csatlakoztatható). Az ára max. 80 körüli. Ti milyet vennétek? Kinéztük a Pierre Cardin PS 692-t, de azt mondják nem túl jó terepre, mert az első kerekei kisebbek.

2008. okt. 2. 07:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Mi bergon xspr-t vettünk,ez kifejezetten terep babakocsi,nekünk igaz nincsen hozzá semmi más,mert van külön,de sztem biztos lehet venni.A mi szempontunk is ez volt,hogy bírja a terepet-fix kerekes(bolygósat ne vegyél terepre...nem bírja)jó nagy a baba kényelmesen el van benne és születése óta tudja használni a végéig amíg szükség van rá,téliesíthető-nyáriasítható,mi 42ért vettük Vecsésen a Kati bababoltban táskával és esővédővel együtt.

Én nagyon szeretem használni,de amúgy többfajta tipus van belőle...www.bergon.hu

2008. okt. 2. 08:36
 2/5 A kérdező kommentje:

de a pierre cardinnak pl. rögzíthető is az első kereke meg bolygósítható is, és csak kisebb részt fogjuk terepen használni, nem szeretném minden kanyarodásnál emelgetni.

de köszi a tippet, megnézem.

2008. okt. 2. 09:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Tegnap épp babakocsit nézegettem,s a Könyves Kálmán krt. 64 sz. alatt van a Babaéden. Ott láttam olyan babakocsit, amihez volta a váz, s rá lehetett tenni a mózest, autós ülést, s a sport részt,+ táska. Nagykerekei voltak, amik elől bolygósíthatók, s nagyon könnyű volt rápakolni a tartozékokat, s arra kanyarodott amerre szerettem volna.85.000.- ft volt, s ami még egy jó dolog, ha megrendeled, olyan színösszeállításban varják meg neked, amilyet szeretnél. ENgem nagyon megfogott!
2008. okt. 2. 09:37
 4/5 A kérdező kommentje:
nem tudod a márkáját? Mert nem vagyok pesti.
2008. okt. 2. 09:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Titi Triton 60.000.-??
2008. okt. 2. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!