Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit jelent, ha a váladék,...

Mit jelent, ha a váladék, amit leszívok, már sárgás-zöldes színű?

Figyelt kérdés
Megfázott a 9 hónapos babám, eddig ha leszívtam a váladékot mindig fehér volt, tegnap hiába szörcsögött szegény szinte semmi nem jött neki orrszívó porszívóval. Most reggel kétszer is befújtam neki stérimarral, nagy nehezen megindult a váladék, de már nem fehér..., amúgy semmi baja, nem lázas, jó kedvű.
2008. okt. 2. 07:22
 1/3 anonim ***** válasza:
61%
Azt jelenti,hogy begyulladt az orrmandulája.Figyeld nem e lázasodik mert ez sajna gyorsan rámehet a fülére,és azért mert hátra is csorog felsőlégúti hurutot is okoz.Lényeg hogy a sterimarral öblögesd,és szíyd ki a a váladékot,valamint orrcsepp sem árt mert nehezebben megy így rá a fülére.De szerintem nem ússzátok meg antibiotikum nélkül.
2008. okt. 2. 07:29
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha már sárgás-zöldes akkor kell csepegtetni Nazivint(van direkt babáknak is).Most voltunk mi is betegek és a DR. mondta nekünk.Jobbulást 4 hós.baba anyukája
2008. okt. 2. 10:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha már sárgás-zöldes, az azt jelenti, hogy hamarosan "lecseng" a nátha. Gyermekorvos mondta. Egyébként mindenkinél így működik. Előbb tüsszögünk, vizes az "orrtartalom", majd kezd sűrűsödni, nyálkásodni, pár nap után pedig sárgás és zöldes, sűrű lesz, végül elmúlik. Most gyakran fújd orrspray-vel (a Stérimar korlátlanul használható), és szívd, mert ha az orr-melléküregben reked, gyulladást okozhat.
2008. okt. 2. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!