Gyakorló anyukák! Ti mire használjátok a textilkendőt (régen pelenka)? Mennyit érdemes beszerezni belőle?
- feje alá a kiságyba
- böfizetéshez
- orvoshoz is kellett vinnünk mindig 2 db-ot
- babakocsiban a feje alá
Nekünk rengeteg volt, mert kaptunk, de szerintem 10 db elég.
Nekünk 40 db van. Most készülök még egy 10 db-os csomagot venni, mert kevés.
Nálunk van egy a pelenkázón, azt naponta cserélem.
1 db a feje alá, ezt minden alvásnál cserélem, mert sokszor lebukja. Ez napi 4-5 db
A babakocsiban is van a feje alatt, minden séta után csere.
Az orvoshoz nálunk 5 db kell: 1 a pelenkázóra, 1 betakarni, amíg várunk, 1 a mérlegre, 1 a hosszmérőre, 1 az orvos vizsgálóasztalára. Ezeket is mindig újramosom.
Plusz minden büfizéshez használok. Bukós baba, naponta 5-6 erre is elmegy.
Én nem tudnám 5-10 db-bal megoldani.
"Az orvoshoz nálunk 5 db kell: 1 a pelenkázóra, 1 betakarni, amíg várunk, 1 a mérlegre, 1 a hosszmérőre, 1 az orvos vizsgálóasztalára."
Ez komoly?
Mi a fenének ehhez 5?
Egyszerre nem fekszik az a gyerek a vizsgálón, a mérlegen és a hosszmérőn! Miért ne lehetne ugyanazt teríteni mindenhova (ügyelve melyik oldal néz lefelé)?
a fenti megannyi mindenen túl én pl a nemiszervének szárazra törléséhez(fürdés utáni felitatgatáshoz) is azt használtam, ill vártam néha hogy szellőzzön, hogy ne nyirkosan pelenkázzam be, illetve a lábujjak között, vagy füle mögött is azzal törölgettem át, mert vastagabb anyag, pl törölköző nem fér ilyen kis helyekre
nálam 20 a minimum, mert valóban gyorsan megy a mosóba és kell az új antibakterializált(vasalt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!