Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Segitenétek, hogy éjszakára...

Segitenétek, hogy éjszakára jó-e ha igy öltöztetem babámat?

Figyelt kérdés

24fok van kb. éjszaka az ö szobájába.

A rugdalódzókat nem nagyon szereti,ezért ugy gondoltam,h adnék rá egy ujjatlan bodyt,rá egy hosszu bodyt,és egy kis harisnyát alulra,és egy közepes vastagságó polártakaróval takarnám be.

Jó igy szerintetek,nem lenne igy melege és nem is fázna ugye?

2010. ápr. 21. 20:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A harisnya nem kényelmetlen éjjelre?? Csak mert lehet kipróbálnám neki akkor.Egy rövid ujjú body és egy vékony rugiban alszik a babám de nagyon izzadós neki még ez is meleg.
2010. ápr. 21. 20:35
 12/15 anonim ***** válasza:

Az én fiamra nem nagyon lehet nadrágot és zoknit adni mert a ki "tolvaj"mindig lelopja :)

Mi imádjuk a harisnyát és lahet vékonyat és vastagot is kapni:)Veszteni nem vesztesz vele ha kiprobálod:)

2010. ápr. 21. 20:46
 13/15 anonim ***** válasza:

Nálunk is 24-25 fok van, nem fűtünk panelban, sokat szellőztetek, de nem megy lejjebb, amióta a leszigetelték a házat, ilyen meleg van.

Hosszú ujjú body-t, kantáros plüss nadrág és zoknit szoktam ráadni és nekünk is polár takarónk van. Szoktam nézni a tarkóját, de még sosem éreztem, hogy melege lett volna. Talán tőlem örökölte a fázósságát, ja és a kis lába nagyon sokszor hideg.

2010. ápr. 21. 20:56
 14/15 anonim ***** válasza:
Harsinyát ne adj rá az kényelmetlen lehet mert az feszül!ÉS rásimul a bőrére!Te se éreznéd magad jól!Elég egy vékony nadrág meg hosszú body zokni!Az én fiam igy alszik takaró nélkül mert mindig lerugja!melege van igyis 20 fokban!
2010. ápr. 21. 21:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Én sem adnék rá harisnyát, mert rászorítja a pelust és szerintem nem kényelmes.
2010. ápr. 21. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!