Elocom krémet babakukira? Hatásos lehet ha a kicsinek ezzel a módszerrel próbálom megoldani a letapadt bőr problémát?
Figyelt kérdés
Ti alkalmaztatok már ilyet? Volt mellékhatása? Nincs neki nagyon letapadva, félig fel lehet húzni neki, csak nem akarom hogy később gond legyen belőle.2010. ápr. 21. 19:08
1/5 anonim válasza:
Az elocom pikkejsömörre ,illetve bőrgyulladásra való. Ne, hogy azzal kend, ráadásul szteroidot tartalmaz. Hogy jött szóba az elocom?
2/5 anonim válasza:
Az elocom másra való, pont úgy ahogy az előttem író mondta. A doki megmondja mit kell tenni
3/5 anonim válasza:
hm,nekünk is ezt írta fel az urológus,amikor a nagyobbik gyerkőcnek nem lehetett felhúznia bőrt,nem volt semmi mellékhatása,2.-3- nap már megint rendben volt a dolog...
4/5 A kérdező kommentje:
Több helyen olvastam, és hallottam, hogy ezzel a krémmel megelőzhető a felrántás. Nem akarom megkérdezni az orvosunkat, mert nagyon bunkó egy nő, őt nem zavarja ha feltépi a fiamnak de engem igen. Szóval ezért érdeklődöm, hogy van-e itt valaki aki használta a kicsinek.
2010. ápr. 21. 21:00
5/5 anonim válasza:
Kérdezd meg a védőnőt. Egyébként valóban pikkelysömörre és ekcémára adják. Én használtam szoptatás alatt az orvosom tanácsára, úgyhogy annyira talán nem káros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!