Milyen, és mennyi bébiétel adható 4,5 fél hónapos babának?
Figyelt kérdés
mi az amitől biztosan nem fáj a pocija a babának?2008. okt. 1. 17:53
1/2 anonim válasza:
Azt nem lehet tudni,h mitől nem fog fájni a pocakja.A 4 hó-tól adható bébiételek mind adhatók neki persze csak akkor,ha már bevezetted azokat a benne levő gyümiket és zöldségeket.A bevezetés úgy történik,h 3-4 napig CSAK azt a fajtát adod neki amit éppen bevezetsz, egy alkalommal kb.3-4 kis kanálnyit.Ha nincs tőle semmi baja-kiütés,hasmenés hasfájás stb.-megemelheted az adagját.Így teszel minden új kajával.Alma,őszibarack,banán,körte,sárgarépa,krumli,s.tök
2/2 anonim válasza:
Az első válaszoló vagyok.Az én kisfiam is annyi idős, mint a te babád,és ő már minden félét eszik.Reggel és este szopizik.Mi mindent kipróbáltunk,és eddig semmivel nem volt gondunk.Ja,szilva és szőlős kaja is van,az sem okozott gondot.Van olyan,amit én nem is tudnék megcsinálni-pl.vilmoskörte-birsalma desszert,szőlő-alma telj.kiőrlésű risz stb.-ezért jó is,h van olyan is.Amit tanácsoltak,h 5 hónapos kora előtt húst ne adjak neki(pedig van ilyen 4 hós-tól adható kaja).Ezt be is tartom.Nézz körül vmelyik bev.központban nagyon sok féle étel van.Az én babám ebédre már egy teljes főzit megeszik,pici tápszerrel higítom neki,a desszertből is megeszik egyet,de én azt csinálom,h a felét adom és teszek hozzá házilag turmixolt banánt,vagy barackot,körtét stb.Így olcsóbb a dolog.Uzsonnára pedig csinálok egy kis Hipp natur grízt,és ahhoz teszek pápesített gyümit,vagy a desszert másik felét.Ha sűrű a pép-pl.banán-gyümi lével felhigítom(abból is sok félét lehet kapni,ami már nekik való).A felbontott főzi,desszert,gyümi 48 órát eltartható a hűtőben.Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!