Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 17 hós babának mennyit ér egy...

17 hós babának mennyit ér egy 5-8 hósaknak szánt bébiétel?

Figyelt kérdés
Sajna, ha nem a kedvére valót főztem, akkor kibontok neki egy bébiételt, pl. spenótósat, vagy halasat, és azt megeszi. Nem akarom, hogy semmit ne egyen ebédre, ezért adok neki azt. Nem sűrűn, de hetente 1 vagy 2 alkalommal megesik. Szerintetek mennyit ér ez? Gondolom már neki kevés a tápértéke ugye?
2011. jan. 19. 14:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Az enyém elvolt vele. Adj még neki sok gyümölcsöt desszertnek, és akkor szerintem tuti elég neki.
2011. jan. 19. 15:04
 2/4 anonim ***** válasza:

szia!

a kormegjelölés (4-hó,5-hó vagy 8-hó) inkább azért van hogy tudd ennyi idős kortól adhatod a babádnak előbb nem, inkább a mennyiség a kérdés mert lehet mondjuk egy 4-hós adagból már megenne 2-üveggel is egy 8-hós baba de attól még ugyan úgy jól lakik vele csak többet kér :D

2011. jan. 19. 15:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Az enyém 20 hónapos és én is adok neki ilyet, ha nem eszik meg semmi msát. Nagyon rossz evő, így minden kis grammnak örülök. Nem kevésbé táplálóak a pépes főzelékek, mint a már 1éves kortól ajánlott menük. Csak azok olyan összetevőkből állnak, amiket egy 4-5-6 hónapos ehet meg.
2011. jan. 19. 17:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Én lányom 25 hónapos, néha eszik bébiételt, simán jóllakik vele, ugyanúgy, mintha rendeset ebédelne.

Gesztenyés kecskemétit szoktam neki adni, meg a sütőtököset, ezeket szereti.

2011. jan. 19. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!