Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fürdés előtt fél órával mért...

Fürdés előtt fél órával mért kezd el ordítani mindig?

Figyelt kérdés
Mi fél hét hét körül fürdünk,rendszerint fél hétkor,mert nem engedi tovább húzni,de olyan 6körül már elkezd nyűgös lenni ,sőt üvölt és nem értjük miért.Előrébb nem hozzuk neki,mert tartunk attól ha hamarabb fürdene hamarabb üvöltene.Más is járt már így?2.5hónaposak vagyunk
2008. okt. 1. 17:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A mi fiunk is ezt csinálja. Fürödni akar, mert érzi, hogy ez jön, és siettetné, mert imádja. Már az előkészületeknél vigyorog. Újabban akkor is üvölt egy pár percet, ha kiveszem a kádból. Mi sem fürdetjük hamarabb, mert ő utána mindig elalszik, és alszik is reggelig. Félek, hogy hamarabb ébredne reggel. Így most arra várok, hogy megtanuljon ülni, és fürödhessen, amíg jólesik neki. Ő most 3 hónapos.
2008. okt. 1. 17:43
 2/7 A kérdező kommentje:
nekem kb egy hete vigyorog az előkészületnél,és üvölt a fürdésnél,pedig eddig imádta és nem értjük miért,utána újra vigyor..ez mitől lehet???
2008. okt. 1. 17:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ez van, egyelőre nincs megoldás, az általatok leírt okok miatt én sem akarom előrébb hozni a fürdést. Nyáron, amíg meleg volt, addig lefürdettük délután is, de most, hogy hideg van, nem akarjuk. Nálunk 8-kor van fürcsi, van, hogy már 6-kor elkezdődik a sírás. Tuti, hogy a fürdést várja, mert amint bemegyünk a fürdőszobába, már fülig ér a szája. Sajnálom, hogy nem adhattam tanácsot. :) 4,5 hós kislány anyukája.
2008. okt. 1. 18:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy túl fáradt addigra? Nekem anno azért sirt. Mennyi ideje van akkor már ébren?
2008. okt. 1. 18:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Lányom is zenész:-) 3,5 hós, és mi is 8 körül szoktunk fürdetni, de tényleg előrehozza fél hétre, mert akkor már nem bírok vele. Amint a fürdőbe érünk, vigyorog, imád fürödni, pacskol és az öltözést is végig mosolyogja:-)Utána már elvan, nem sír, nem nyügi, és jöhet az esti alvás. Nálunk nem jelenti az előbb fürdés az előbb alvást...

Nálunk most az vált be, hogy még 5-6 vagy akár 7-kor is leteszem aludni, alszik fél órát, és akkor fürcsi 8-kor, és semmi gond. Próbáld meg esetleg ezt, hogy elaltatod kicsit fürcsi előtt 6 körül.

2008. okt. 1. 18:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! Éppen tegnap találkoztam egykori szülésznőmmel, és említettem neki, hogy este mindig nyűgös a kisfiam. Azt mondta, hogy szinte minden gyereknél ez van, az este 6-8 közötti időszakban nyűgösek. Ilyenkor csapódnak le az egész napos élmények náluk.
2008. okt. 1. 19:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam,hogy addigra annyira elfárad meg akkor gyűlik össze a sok élmény.Kb 5 negyed hat körül még alszik egy negyed órát fél órát ha alszik és semmi..ma pl nem aludt...remélem azért vissza jön a szeretünk fürdeni korszak...,de köszönöm mindenkinek.Amúgy jó a fél hetes időpont ,mert mire megfürdünk szopizunk-be is ájul és egy mukk nélkül leteszem miután büfizett..ált. 8ra már húzza is a lóbőrt.
2008. okt. 1. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!