Triciklit keresnék amit 10 hós kortól lehet használni átalakítással akár évekig is? Szülőkormányos kiesésgátlóval lábtartóval.
Nekünk ez van, a KIKÁban vettük tavaly ősszel 14.000.- ért, a barátnőmék nemrég vették, de nem tudom, hogy most mennyibe kerülhet. Ami nincs a leírásban: két pozícióba szerelhető az ülőke. Nagyon stramm járgány, bírja a falut is.
Én Smoby Be Fun Comfort triciklit rendeltem a jateknet.hu-n (ott a legolcsóbb, főleg ha még a baba mama tudakozón is regisztrálsz kártyáért és akkor még vagy 700 Ft kedvezményt is kapsz a kártyaszám megadásával a végén és szállítási költség sincs).
10 hós kortól ajánlják a biztonsági keret miatt.
A szülői tolókar és a keret leszerelése után pedig 4 éves korig használhatja tricikliként.
Nem kormányozható, mert a pedál le van stoppolva (a lába a lábtartón van). Ha pedig pedálozhatóvá tesszük, akkor meg félő, hogy odakapja a kis lábát (viszont akkor is csak a kormánnyal lehet kormányozni).
Annyi, hogy ha megfordulunk, akkor a hátsó kerékre támaszkodva megfordítom a triciklit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!