Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Triciklit keresnék amit 10...

Triciklit keresnék amit 10 hós kortól lehet használni átalakítással akár évekig is? Szülőkormányos kiesésgátlóval lábtartóval.

Figyelt kérdés
Láttam már ilyet anyukáknál, de HONNan lehetne megrendelni mondjuk?
2010. ápr. 21. 16:10
 1/7 A kérdező kommentje:
Jaj és mondjuk nem 30 ezer ft-ért gondoltam :(( mert ennyiért találtam a játékfutár.hu-n
2010. ápr. 21. 16:11
 2/7 anonim ***** válasza:

[link]

én ilyet veszek a fiamnak.már láttam élőbe is,nagyon ari.csak sajnos nincs neki biztonsági öve,igy azt venni kell.

[link]

a bizt öv meg ilyen,de lehet kapni babaüzletbe is szerintem.

/S/

2010. ápr. 21. 16:57
 3/7 anonim ***** válasza:

[link]

Nekünk ez van, a KIKÁban vettük tavaly ősszel 14.000.- ért, a barátnőmék nemrég vették, de nem tudom, hogy most mennyibe kerülhet. Ami nincs a leírásban: két pozícióba szerelhető az ülőke. Nagyon stramm járgány, bírja a falut is.

2010. ápr. 21. 18:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! vmi egyszerü kinézetűre gondoltam egérke és egyebek nélkül:) de ha nincs más akkor ilyesmi isjó
2010. ápr. 21. 20:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Én Smoby Be Fun Comfort triciklit rendeltem a jateknet.hu-n (ott a legolcsóbb, főleg ha még a baba mama tudakozón is regisztrálsz kártyáért és akkor még vagy 700 Ft kedvezményt is kapsz a kártyaszám megadásával a végén és szállítási költség sincs).

10 hós kortól ajánlják a biztonsági keret miatt.

A szülői tolókar és a keret leszerelése után pedig 4 éves korig használhatja tricikliként.

2010. ápr. 21. 23:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ezt a be funt néztem én is, ennek a szülőkormányával kormányozható is a járgány?
2010. ápr. 22. 09:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem kormányozható, mert a pedál le van stoppolva (a lába a lábtartón van). Ha pedig pedálozhatóvá tesszük, akkor meg félő, hogy odakapja a kis lábát (viszont akkor is csak a kormánnyal lehet kormányozni).

Annyi, hogy ha megfordulunk, akkor a hátsó kerékre támaszkodva megfordítom a triciklit.

2010. ápr. 22. 23:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!