Miért állnak sokan ilyen görcsösen a gyerekneveléshez/a baba érkezéséhez?
Azt figyeltem meg mostanában hogy talán velem van a baj!
Én vagyok túl laza!
Pl: minden nap iszunk kakaót, eszünk főtt ételt de nem főzök izetlenül külön a lányomnak.
A kicsi fiamnak még igen mert most kezdtük a hozzátáplálást de nemcsak ez.
Pl kinn vagyunk az udvaron simogatja a kutyát vagy macskát és nem jövünk be egyből kezet mosni vagy az öltözés feleslegesn tartom minden ősszekent póló nadrág lecserélést kivéve nap végên.
Vagy reggel is pancsol a gyerek mert szeret.
Ügyes sosem volt még beteg!
Megkósolta már a homokot meg a füvet bemegy a tyúkokhoz.
Kis életre való!
Evett már kinai kaját hamburgert lángost kolbaszt blavlblabla...
De bennem van a hiba?
Van egy rokonom, nagyon közel álltunk egymáshoz. Mikor a fiam totyogós lett 10 évvel ezelőtt, mindig azzal jött, hogy túl sokat adok a higiénére és az egészséges étkezésre.
Amikor az ő fia kicsi volt, simán csúszott mászott az udvaron, bement a tyúkok közé és nevetve mesélte, hogy időnként még a tyúksz.rt is megette.
Az étkezésünkbe is belekötött: miért nem adok "szalonkát" annak a gyereknek, bezzeg az övé akkor már kolbászt evett...
Öltöztetni sem kellett volna szerinte a fiamat annyit, hisz úgyis csak összekoszolja, elég nap végén.
Istenem, de hiányoznak ezek a mesék..! Az illető a nagymamám volt, a fia a nagybátyám, aki meghalt 46 évesen. Miért ilyen korán? Mert a szíve nem bírta el a több, mint 150 kilot, amit a teste nyomott.
Értesz ugye?
Nem értelek.
Miért függ az ő 150 kgjA....
Amúgy ha figyeltêl nem zsirt zsirral eszik a gyerrk!
De mindegy!
Egyebkent en sem ertem a kerdest!
Mit kellene irni? Szidjuk ezt vagy azt a tabort amiert ő ilyen szulo vagy olyan???😖
De mivel Te laza vagy, kapsz egy vallveregetest! Ugyes vagy!! 😉
Megint itt vannak a laza lepontozgatok…😂
Ezt is lehet, tessek kielvezni! 😱
Hahahahahahah!
:)
A kakaó rohadt egészségtelen, nem ertem mire jo egyáltalán, cukros-koffeines. En a helyedben nem adnám, főleg nem mindennap.
Szerintem sem kell fűszerek nelkul főzni, főleg nem egy ket évesnek...
Nyilván nem kell berohangalni az udvarról kezet mosni, de a minimum az, h allatozas utan kezet mosunk, udvar utan is, ha bementunk. En pl. at is öltöztetem, van benti es kinti jatszos ruha. Nem fog a gyerek a sáros kinti cuccban a benti agyon henteregni. A gatyát minimum
atcserelem. Kínai kaját biztos, h nem adnék...inkabb fura vagy mint laza...es tenyleg nagyon idegesítő h minden utan felkiáltó jelet írsz. A kijelentő mondat utan pont kell, vagy te folyamatosan kiabálsz?!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!