Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért állnak sokan ilyen...

Miért állnak sokan ilyen görcsösen a gyerekneveléshez/a baba érkezéséhez?

Figyelt kérdés

Azt figyeltem meg mostanában hogy talán velem van a baj!

Én vagyok túl laza!

Pl: minden nap iszunk kakaót, eszünk főtt ételt de nem főzök izetlenül külön a lányomnak.

A kicsi fiamnak még igen mert most kezdtük a hozzátáplálást de nemcsak ez.

Pl kinn vagyunk az udvaron simogatja a kutyát vagy macskát és nem jövünk be egyből kezet mosni vagy az öltözés feleslegesn tartom minden ősszekent póló nadrág lecserélést kivéve nap végên.

Vagy reggel is pancsol a gyerek mert szeret.

Ügyes sosem volt még beteg!

Megkósolta már a homokot meg a füvet bemegy a tyúkokhoz.

Kis életre való!

Evett már kinai kaját hamburgert lángost kolbaszt blavlblabla...

De bennem van a hiba?

2016. aug. 31. 14:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
46%

Van egy rokonom, nagyon közel álltunk egymáshoz. Mikor a fiam totyogós lett 10 évvel ezelőtt, mindig azzal jött, hogy túl sokat adok a higiénére és az egészséges étkezésre.

Amikor az ő fia kicsi volt, simán csúszott mászott az udvaron, bement a tyúkok közé és nevetve mesélte, hogy időnként még a tyúksz.rt is megette.

Az étkezésünkbe is belekötött: miért nem adok "szalonkát" annak a gyereknek, bezzeg az övé akkor már kolbászt evett...

Öltöztetni sem kellett volna szerinte a fiamat annyit, hisz úgyis csak összekoszolja, elég nap végén.

Istenem, de hiányoznak ezek a mesék..! Az illető a nagymamám volt, a fia a nagybátyám, aki meghalt 46 évesen. Miért ilyen korán? Mert a szíve nem bírta el a több, mint 150 kilot, amit a teste nyomott.

Értesz ugye?

2016. aug. 31. 15:10
 12/18 anonim ***** válasza:
37%
Oké, legyél laza nyugodtan. Ki tiltja meg? Viszont inkább ne írj minden mondatot új sorba, és ne tegyél mindegyik végére felkiáltójelet, mert így nehéz olvasni. Szaggatott hatást kelt, zavaró.
2016. aug. 31. 15:25
 13/18 A kérdező kommentje:

Nem értelek.

Miért függ az ő 150 kgjA....

Amúgy ha figyeltêl nem zsirt zsirral eszik a gyerrk!

De mindegy!

2016. aug. 31. 15:54
 14/18 anonim ***** válasza:
27%

Egyebkent en sem ertem a kerdest!

Mit kellene irni? Szidjuk ezt vagy azt a tabort amiert ő ilyen szulo vagy olyan???😖

De mivel Te laza vagy, kapsz egy vallveregetest! Ugyes vagy!! 😉

2016. aug. 31. 16:19
 15/18 anonim ***** válasza:
68%
A gyereked azért nem volt még beteg, mert nem jár közösségbe, a mindennapos kakaózás meg nem lazaság, kifejezetten egészségtelen.
2016. aug. 31. 17:37
 16/18 anonim ***** válasza:

Megint itt vannak a laza lepontozgatok…😂

Ezt is lehet, tessek kielvezni! 😱

2016. aug. 31. 23:16
 17/18 A kérdező kommentje:

Hahahahahahah!

:)

2016. szept. 1. 07:01
 18/18 anonim ***** válasza:

A kakaó rohadt egészségtelen, nem ertem mire jo egyáltalán, cukros-koffeines. En a helyedben nem adnám, főleg nem mindennap.

Szerintem sem kell fűszerek nelkul főzni, főleg nem egy ket évesnek...

Nyilván nem kell berohangalni az udvarról kezet mosni, de a minimum az, h allatozas utan kezet mosunk, udvar utan is, ha bementunk. En pl. at is öltöztetem, van benti es kinti jatszos ruha. Nem fog a gyerek a sáros kinti cuccban a benti agyon henteregni. A gatyát minimum

atcserelem. Kínai kaját biztos, h nem adnék...inkabb fura vagy mint laza...es tenyleg nagyon idegesítő h minden utan felkiáltó jelet írsz. A kijelentő mondat utan pont kell, vagy te folyamatosan kiabálsz?!!

2016. szept. 3. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!