Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Valaki eligazítana a pampers...

Valaki eligazítana a pampers pelenka világában?!

Figyelt kérdés
Kisfiam eddig (17 hó) liberot használt 5ös méretet,most gondoltam egyet és vettem pampers pelenkát 7-18 kilóig,de olyan kicsinek,vékonynak találom és még illatos is meg lányos.Szóval olyan gagyisnak tűnik,nem olyan egybe anyag,mint a libero,vagy esetleg van valami olyan változata ami másabb,esetleg a huggies jobb,ez után azt gondoltam,ha az sem,marad a libero,azzal semmi gond,csak változatosságra vágytam:)egyébként olyan 11 kiló felé jár a fiam!
2010. ápr. 21. 13:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

semmi baj nem lesz vele, feltéve, hha activ babyt vettél.:)

a huggies is jó egyébként, csak kisebb. az inkább hasonlít a liberohoz, a pampers kinézetre egyáltalán nem:) de ettől még tényleg nem rossz.

2010. ápr. 21. 13:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a pampers tényleg sokkal vékonyabb, a libero egy vastagabb fajta. Nálunk a nagyfiamnak csak a libero-félék voltak jók, most a kisebb fiam viszont kicsit hurkásabb, neki kényelmesebbnek tűnnek a pampers féle vékonyak.

Ha libero minőséget szeretnél, próbáld ki a DM-est, nálunk nagyon bevált. A huggies szerintem inkább a pampersre hasonlít.

2010. ápr. 21. 13:36
 3/6 A kérdező kommentje:
hát ez pedig active baby.....ez a legrosszabb?
2010. ápr. 21. 13:49
 4/6 A kérdező kommentje:
jahh,már értem,akkor ok ha azt vettem,csak kicsit pihent vagyok néha,KÖSZI
2010. ápr. 21. 13:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, vékonyabbnak tűnik, viszont nagyon jó, legalábbis nekünk nagyon bevált. Libero-t használtunk, de mióta dizájnt váltott, nem jött be, vékonyabb lett, talán a töltete is megváltozott. Áttértünk a Pampers-re, és nagyon meg vagyok vele elégedve, még olcsóbb is, mint a Libero. De a DM-es Babylove pelenkák is nagyon jók!
2010. ápr. 21. 14:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a legjobb pelus.Vagy lehet mert én ezt szoktam meg.Majd te is megszokod más lesz.És ha véletlen más pelenkát használunk nekem nagyon hiányzik az illata.
2010. ápr. 21. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!