Cumiellenzők, igény szerint szoptatók! Hogy oldjátok meg?
hogy oldjátok meg az etetést, ha vhova vinni kell a gyereket, pl orvoshoz? Vagy ha nektek el kell menni otthonról, és a baba apára marad, akkor tápszert kap? Az enyém csak cicin alszik el, de így a férjem hogy nyugtathatja meg? Már próbáltuk a cumit, de nem akarom rászoktatni, és ki is köpi.
A másik, hogy nappal fenn van egyhuzamban akár 3-4 órát is, ilyenkor cicire fel, ciciről le játékot játszunk, legalább 5-ször áll neki szopizni. Más is van így?
2,5 hetes baba. Válaszokat köszi
Én úgy szoptattam igény szerint, hogy azért a 2 óra meglegyen a 2 szopi között. Nekem fontos volt, hogy az igény szerinti szopik között azért legyen napirend. Bár ez így furán hangzik :) Én nem engedtem, hogy játszon a mellemmel, vagy egyen, vagy "hagyjon békén".
Ha hagyod, hogy lógjon a melleden, később meg fogod bánni, hogy semmit nem tudsz vele csinálni, nem tudtok menni sehova, ráadásul állandóan az öledben akar majd lenni. Húzz egy határt, ne csak a babádnak legyen jó, hanem neked is.
Ha el kell menned, adjon neki a férjed lefejt tejet. Meg fogja tudni nyugtatni, ne aggódj, a babák remekül tudnak alkalmazkodni.
Tápszert soha!!
Van elég tejem. Lefejem, és megkapja üvegből. Sajnos üvegből - ugyanis nem szopizik, legnagyobb bánatomra. Talán még a kórházban rontották el a csecsemőosztályon, ahol teát kapott folyadékpótlásnak, mert koraszülöttként berásgult és inkubátorba került.
Most próbálkozom ezzel: [link] A reklámja szerint ebből az üvegből pontosan azzal a technikával kell szopni, mint a ciciből, azaz nem elég szívni, hanem az ínyével masszírozni is kell. Olyan anyáknak fejlesztették ki, akik nem szeretnének cumizavart, akik egyszerre szoptatnának és üvegből is etetnének. Megrendeltem az USA-ból. Remélem, hamar megjön, és akkor elkezdhetünk megtanulni szopni.
Amúgy ha szoptatnáék, akkor szopikendővel oldanám meg. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!