Avent vs Mam. Melyik vált be nálatok?
Ezt elore nem lehet tudni.
Mi probaltuk Tommee Tippie, Avent, MAM, Dr Brown, Nuk, egyiket sem fogadte el,na mire aztan Ausztriabol rendeltem Mimijumit, az valt be.
O is szopizik, de kellett kiegeszites par honapig.
Tommee Tippee cumisüveg
5 hónapos kortól avent varázsitató.
Mam pedig a cumi volt :)
Mindkét gyerekemnél MAM-osat használtunk.
Nem kell külön sterilizálót venni, mert önmagában mikróban lehet fertőtleníteni. Meg az is tetszett, hogy darabokra lehet szedni, így tényleg jól ki lehet tisztítani és megszárítani.
MAM az első időkben nagyon jó volt a hasfájás megelőzésére. (Először nem tudott szopizni a kisfiam, de tejem volt, ekkor használtuk.)
Később jó ideig nem használtunk cumisüveget, mikor újra előkerült, a MAM-ot már nem fogadta el, de a Lansinoh-ot igen. (Mellszívóhoz adták.)
Én azt gondolom, hogy az üveg kidolgozásában a MAM a legjobb, de a cumi része nem annyira. A Lansinoh cumijának menete egyébként jó hozzá, szóval én arra lecseréltem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!