Avent, Mam vagy Tommee Tippee cumi vált be nálatok?
Figyelt kérdés
Nem a cumisüvegre gondolok, hanem a sima cumira ami az ujjszopás helyett van.2014. ápr. 10. 18:18
4/9 anonim válasza:
A babák általában ahhoz a cumihoz ragaszkodnak, amit először kapnak.
Az első gyerekem Aventes cumis volt, de -nem tudom, hogy a cumi miatt-e- elég nagy a ráharapása.
Második gyermekemnek dr. brown cumit vettünk ez ortopédiai és nagyon vékony a szivókája.
5/9 anonim válasza:
Hát nálunk nem jött be, amint előttem szóló írt, hogy ahhoz ragaszkodik, amit először kap. Tommee Tippie-t vettem neki első körben, mindig kitolta a szájából, aztán a kezembe akadt egy promóciós MAM, és az meg imádta..azóta is :) Csak MAM-ot veszek neki, a Perfect-et napközbenre és Night-ot éjszakára, világít a sötétben, nagyon klassz, néha életmentő :)
6/9 anonim válasza:
Nalunk is pont ugyanigy volt, ahogy az utolso irja :)) Tommi Tipeevel kezdtunkm szerette ugyan, de onnantol, hogy kapott melle Mam cumit , mar nem kellett neki a TT. Probalkoztunk Nuk cumival is, de az sem jott be, lanyom nagy Mam fanatikus lett :)
8/9 anonim válasza:
Mam cumi és cumisüveg,itatósüveg is,mindenből csak a Mam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!