Hogy csináljátok, hogy ne az előszobában hulljon ki a fél homokozó a kicsik ruhájából, cipőjéből?
Figyelt kérdés
Hiába söpröm le a ruháját, cipőjét hazaindulás előtt, az előszobában minden egyes játszótéri "kirándulás" után sikerül minimum egy negyed lapátnyi homokot összesöpörnöm. Most, hogy a napokban esett az eső, még rosszabb a helyzet, mert a cipője talpába is beleragad a homok.2010. ápr. 20. 21:43
1/8 anonim válasza:
Én a ruháját is leveszem, és itthon másika adok rá, pont azért, hogy ne legyen az egész lakás homokos...
2/8 anonim válasza:
beviszem a fürdőkádba cipőstül, és ott szépen levetkőztetem:)
3/8 anonim válasza:
A játszótér ezzel jár!!Én kertes házban lakom, a lányom egész nap az udvaron játszik, és gondolhatod mit hoz be!Nincs más megoldás!Partfis az ajtó mellé állítva, és összesöprögetni mikor végleg bejön este a gyerek!
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A ruháját mi is lecseréljük, azonnal ahogy hazaértünk, de ettől még kihull belőle a homok. Azon gondolkodom, hogy még a játszótéren megpróbálom kirázni, kiütögetni a homokot a cipőjéből. Csak az az igazság, hogy még senkitől sem láttam, hogy ezt tenné. Nem ciki?
2010. ápr. 20. 21:56
5/8 anonim válasza:
szia
hazaindulás előtt a játszótéren kiürítem a kisfiam cipőjéből a homokot, szerintem igy kényelmesebb is neki, és nem hoz haza annyi homokot
tavaly nyáron, ha zsebes rövidnadrág volt rajta, még azt is ott helyben levettem róla, kiráztam és visszaadtam rá
sztem egyáltalán nem ciki, ahova mi járunk más anyuka is "kirázza a gyereket"
ez azért nem jelenti azt, hogy otthon ne hulljon a homok a ruhából, cipőből
6/8 anonim válasza:
otthon "ne hulljon" a homok
nem hullik a homok - bocsi elgépeltem
7/8 anonim válasza:
szia.kertes házban lakunk.dupla nadrágot adok rá,persze 2 vékonyat,már azért is mert állandóan ül,és hideg még a homok.igaz,hogy le rázom,de amikor feljövünk az előszobába van egy kis fotel,ott le ülünk és vetkőzünk.Hála köves az a rész így utána csak simán összesöpröm.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm még egyszer a válaszokat. Végül maradtunk a "még a játszótéren kirázzuk a cipőt" megoldásnál. Igaz, mástól még nem láttam, de nem is néztek furán az anyukák. A többit meg itthon szépen összesöpörtük:-)
2010. ápr. 23. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!