A Germicid kúpot hogyan lehet megfelezni?
Figyelt kérdés
Késsel próbáltam kettévágni, de darabokra tört. HOgyan kell helyesen ezt csinálni?
Ha a popsijába belenyomom a kúpot, nem fogja kinyomni?
2008. okt. 1. 12:45
1/2 anonim válasza:
Keresztirányban kell kettévágni, nem hosszában. Ezt a védőnő mondta nekem is, mert viták voltak arról, hogy ha keresztben vágják ketté, akkor a hatóanyag csak a felső részében van, és az aljában már nem. De gyógyszerkészítők mondták, hogy olyan eljárással készítik a kúpot, hogy mindenhol egyformán van belőle. Egy jó éles késsel szerintem széttudod vágni, max.előtte egy picit vedd ki a hűbőből.
Mikor benyomod a kis popsijába, picit tartsd ott az ujjad, mert nálam is előfordult,hogy kinyomta a kislányom.
2/2 anonim válasza:
Én negyed órával előbb ki szoktam venni a hűtőből a kúpot, hogy kicsit felmelegedjen, és a kezeim között is "puhítom" még, így nem törik darabokra, amikor elvágom. Én is hosszában szoktam, nekünk így mondta a gyerekorvos és a védőnő. Így kisebb is, könnyebben felmegy. Ha fent van, még hagyd keresztben egy kicsit a lábait, vagy fogd össze a popsija két "partját", akkor nem nyomja ki. Legalábbis az én kicsim sosem nyomta vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!