Bántottam a babámat (kiabáltam vele). Mi a teendő?
Nekem 3 van.2 iskolas koru es egy szinten 5hos.
Gondolhatod....
En is szoktam igy erezni.de nem mondom.imadom Oket.mikor kiakasztanak kicsit elvonulok.csinalok valamit.
Most meg a konnyu korszakban vagytok,hidd el lesz meg sokkal nehezebb.mikor jon a dackorszak,aztan mikor kezd kamaszodni...ahoz kepest egy 5 hossal meg irto konnyu.
Igazabol min is akadtal ki?azon,hogy lebukott es sirt?vagy azon,hogy emiatt kestetek?
Jesszus...gondolj már bele!!! Pont elég baja volt már szegeny picinek arra a napra, Te meg nyúzod tovabb?! Es még Te akadsz ki?!
Ha kialvatlan vagy és nyűgös, de párod Rád erőltet valamit, azt Te hogy viseled? Csak ezt gondold végig és máris kiderül, semmi okod nem volt a babát hibáztatni!!! Lesz amikor tényleg jogosan borulsz ki, de akkor is próbálj máshogy lehiggadni, nem őt szídni!!
Inkabb örülj, hogy eddig simán mentél vele, es biztos fogsz is. Ha neha kihagysz egy-egy programot még nem dől ossze a világ! A babád nezzed!! Amugy mivel anyukakkal taliztal volna, biztos megértették volna, ha lemondod, mert a picinek nehéz napja van!!
Egyébként 5 hós. Fogzas es front miatt viselkedhet így, vagy a pocija faj.. Nem teged akar bosszantani, de jelezte, hogy valami nincs rendben! Javaslom figyelj a jelzéseire, es aszerint menj vele bárhova!! ( nyilván kötelező -orvos- az más.)
4-es: A leírtak alapján pont hogy nem ideges típus a kérdező, mivel lelkiismeret-furdalása van ennyi miatt. Az idegesebb típusú ember (mint pl. anyám) azt kiabálja a gyereknek, hogy "az apád f." meg hogyha újrakezdené az életét, egy gyereket sem szülne.
Kérdező: Ez csak kiabálás volt, nem bántás. Képzeld, vannak olyanok, akik napi szinten verik a gyereküket, na az már bántás. Nem tettél rosszat, csak rossz napod volt.
Ilyen előfordul, és te észrevetted, hogy ez gáz.
Nekem is volt ilyen. Ki vagy merulve, de ha nem, akkoris az ember le ven 'bilincselve' ha kisbabája van, és ezt sokan rosszul tűrjük...
En ilyenkor, ha ereztem hogy dühös vagyok, felhivtam a sogornőmet, hogy ahogy tud, jöjjön, es lementem egyedül setalni, futni, vagy csak vasaroltam, posta, ilyenek..
Ha o nem tudott jönni, akkir meg a férjemet,,es felkeszitettem ra, hogy ahogy hazaer a munkából, muszaj lelépnem 1-2 órára...es ahogy ezt megbedzeltem veluk,,azonnal meg is nyugodtam, hogy tudtam, hogy picit elszabadulhatok...
A másik, hogy a nő, aki addig a pontosság mintaképe volt, mint Te is szrtem, meg en is, ahogy a baba ottvan, ez borul, és iszonyatosan fusztraciot okoz, hogy jaj mit szólnak, hogy nem vagyok pontos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!